Karolina*87
Fanka BB :)
Każde zwolnienie mogą wystawic do 2 dni wstecz wiec bez spiny jak wizyta bedzie w pon a zwolnienie jest do pt
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moze przy zwykłym zwolnieniu. Ale jak mowilam. Mogą wystawiac dwa dni wstecz na przyklad wlasnie z powodu weekendu.
Każde zwolnienie mogą wystawic do 2 dni wstecz wiec bez spiny jak wizyta bedzie w pon a zwolnienie jest do pt
Nawet do 3 dni wsteczKażde zwolnienie mogą wystawic do 2 dni wstecz wiec bez spiny jak wizyta bedzie w pon a zwolnienie jest do pt
No to spoko, skoro tak mówicie to ok. Dziwi sprawdzałam dokładnie gdzie mieszkasz, okazlo się że aż 38 km ode mnie [emoji23][emoji23] GoogleMaps tak mi pokazało [emoji23][emoji23]
Macie pomysl na bunt 8 latki?
Tak mi dzis cisnienie podniosla ze az brzuch i plecy rozbolaly....
Ze strachu. Moj ma na wszystko wylane. Chomik samobojca bo ze wszystkiego by skakał.Świnki nigdy nie miałam Ale chomika owszem, później przyniosłam do domu psa i chomik robił się ciągle sztywny, nie wiem dlaczego?! I niestety musiałam to wydać kuzynce [emoji22]
Macie pomysl na bunt 8 latki?
Tak mi dzis cisnienie podniosla ze az brzuch i plecy rozbolaly....
Dla meza wole nie mowic bo sie wscieknie, bo sie cholernie i bez tego o mnie martwi.
Niestety tak slaboZnam, zanam. Interesujesz się - czemu się czepiasz?! Nie Interesujesz się— wcale Cię noe obchodzę! Nie mam na to patentu, jak znajdziesz to się podziel
A u mnie na odwrot...Mój młody jest trochę antyspoleczny po tatusiu co by mu się nie zaproponowało wiecznie jest na nie... nawet nie wiecie jakie to jest stresujące.