reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2020

Ja dziewczyny właśnie wróciłam ze szpitala, bo miałam jakiś turbo krwotok (w sumie dalej się leje).. Byłam pewna, że już po wszystkim, a tu dzidziuś jest i taka świetna lekarka posprawdzala wszystko - serduszko bije 160/min, sprawdziła nawet kość nosowa, przezierność karkową, pępowinę i wszystkie parametry łącznie z przepływami są ok, powiedziała że dzidziuś ma się dobrze, wygląda na zdrowego, jest większy o kilka dni, a to krwawienie z krwiaka który jest niezorganizowany zaraz nad ujściem szyjki.. Mam nadzieję, że to ostatni horror w tej ciąży i już będzie wszystko dobrze..
Strasznie Ci współczuję i wiem co czujesz. Przeszłam to 2 tygodnie temu. To super, że z maluchem wszystko dobrze.

Ja znów niestety miałam plamienie. Znów 3 dni ok i pojawilo sie lekkie plamienie... ta ciąża nie daje mi się wyluzować. Mam już dość. Już nie chcę dodatkowych nerwów. Starczy mi...

reklama
Ja przedwczoraj jakies ciasto czekoladowe z delecty pieklam ( innego rodzaju lepiej mi nie dawac), ale taki swojski murzynek mi sie marzy. Maz 2 ni w domu to bedzie mieszal :)
U nas jutro mielone z ziemniaczkami i kapustą kiszoną zasmazana.:-)
Dzisiaj upiekłam babkę cytrynowa[emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
ja wczoraj risotto robilam zeby na 2 dni było a dzis nawet sie nie zbliżałam tak mnie cofalo[emoji45]
ja chyba jutro frytki zrobię bo mi smaka narobilyscie :D [emoji489]

Do góry