reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Cześć dziewczyny.... u mnie pare dni zawirowań trochę ciążowych trochę nie ciążowych, ale sytuacja wyglada tak ...
Dziś miałam ostatnie usg , Pola wazy 3400, łożysko starutkie III stopień ze zwapnieniami, wód płodowych tak na styk , szyjka dluuuuga zamknięta, nie ma szans ze puści niebawem, wiec nastąpiła zmiana planów i jutro o 16 mam się stawić na cc.... trzymajcie kciuki
Czekamy na.wieści, trzymamy kciuki i powodzenia!!!

reklama
W szoku jestem ze planowana cesarka na 16 z tego co słyszałam zawsze planowane są z rana . To masz być na czczo czy nie ? Bo ja w przyszły czwartek mam się wstawić na cc o 7.30 ale pierw maja mi jeszcze robić świeże badania krwi itp i się zastanawiam czy mam być na czczo ?
Ja na kwalifikacji do CC dostałam wytyczne, że ostatni posiłek mam zjeść dzień wcześniej do 15 (i generalnie w dzień wcześniej tylko lekkostrawne, płynne rzeczy) a pić mogę do północy. Do szpitala mam przyjechać na 8.

W szoku jestem ze planowana cesarka na 16 z tego co słyszałam zawsze planowane są z rana . To masz być na czczo czy nie ? Bo ja w przyszły czwartek mam się wstawić na cc o 7.30 ale pierw maja mi jeszcze robić świeże badania krwi itp i się zastanawiam czy mam być na czczo ?
Myślę, że raczej na czczo.
Ja poprzednią cc miałam w pon.rano i w niedzielę wieczorem gin przyszedł do sali i mi przypominał żebym rano nawet wody nie piła. Ze stresu jeść mi się nie chciało.

Oczywiście ze na czczo przez ok 6 godzin, wiec śniadanie można zjeść, ja mam cc w prywatnej klinice wiec oni umawiają te cesarki jak ci się podoba

Cześć dziewczyny.... u mnie pare dni zawirowań trochę ciążowych trochę nie ciążowych, ale sytuacja wyglada tak ...
Dziś miałam ostatnie usg , Pola wazy 3400, łożysko starutkie III stopień ze zwapnieniami, wód płodowych tak na styk , szyjka dluuuuga zamknięta, nie ma szans ze puści niebawem, wiec nastąpiła zmiana planów i jutro o 16 mam się stawić na cc.... trzymajcie kciuki
Trzymamy kciuki mocno!! Daj znać jak już dojdziesz do siebie.

Czyli pierwsza październikowa mama nam się rozpakuje? [emoji4]

reklama
Do góry