Mój w 32+5 2260 gr. [emoji4]Noo.. trzeba będzie się szybko zbierać Ile ważą Wasze dzidzie? Ja 34w niedz i tydzien temu niecałe 2kg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój w 32+5 2260 gr. [emoji4]Noo.. trzeba będzie się szybko zbierać Ile ważą Wasze dzidzie? Ja 34w niedz i tydzien temu niecałe 2kg.
Któraś z Was zaczęła chudnąć?
Byłam 11 kg na plusie a teraz widzę, że lecę z wagą w dół.Jestem 7kg na plusie, czyli 3 straciłam...
To zalezy od wzrostu, obwodu i sposobu w jaki zamierza sie wiazac. Na niektóre wiazania jest potrzebna wieksza ilosc materialu. Ja jestem wysoka, ale te najdluzsze chusty sa mega dlugasne i nieporeczne przy wiazaniu. Warto sie po prostu "przymierzyc" do jakiejs przed zakupem. I ze swojej strony bardzo polecam spotkanie z doradca chustonoszenia albo kims kto uzywa i ma duza wprawe. Nie da sie nauczyc prawidlowego dociagania z instrukcji albo z internetu, niestety trzeba poczuc, a nie zobaczyc, jak mocno powinna byc dociagnieta chusta.A skąd wiedzieć jaka długość chusty kupić? Idzie to względem rozmiaru ubrań, wzrostu czy jak?
Ja stoję z wagą na +4... Może woda ci zeszła? Nie każdemu się gromadzi na koniec.Któraś z Was zaczęła chudnąć?
Byłam 11 kg na plusie a teraz widzę, że lecę z wagą w dół.Jestem 7kg na plusie, czyli 3 straciłam...
Ja niestety cały czas do przodu z wagą...A jem mniej.Któraś z Was zaczęła chudnąć?
Na stronach firm chustowych sa tabelki ktore pomagaja w wyborze. To zalezy od rozmiaru ubran,ale tez od rodzaju wiazania. Dla noworodka wiaze sie kieszonke czesto a ona jest bardzo chustozerna ja nosze 38 i szukam chusty dlugiej na 4.6. Chce tez zeby tata mogl wiazac, a on jest troche szerszy ode mnie.A skąd wiedzieć jaka długość chusty kupić? Idzie to względem rozmiaru ubrań, wzrostu czy jak?