Madziulka-słodka mamusia
Zaciekawiona BB
czy wasze dzidziusie w brzuchach też miewają czkawke? Mój ma prawie codziennie i się zastanawiam czy tak może być, ale głupio dzwonić i specjalnie się pytać lekarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
czy wasze dzidziusie w brzuchach też miewają czkawke? Mój ma prawie codziennie i się zastanawiam czy tak może być, ale głupio dzwonić i specjalnie się pytać lekarza
Tak, moze tak byc. Moj starszy synek mial kilka razy dziennie, trwajace od 10 do 40 minut. Nie masz sie czym przejmowacczy wasze dzidziusie w brzuchach też miewają czkawke? Mój ma prawie codziennie i się zastanawiam czy tak może być, ale głupio dzwonić i specjalnie się pytać lekarza
Czyli nic nowego nie podpowiedziała. To leż ile wlezie, bierz magnez i to nawet 3xdziennie. Nie zaszkodzi a na bank pomoże. Przypomnij w którym jesteś tyg? Szkoda, że tu nie mamy takich suwaczków.Już wróciłam od położnej to mówiła żeby brać nospe i leżeć a jak nie przejdzie to szpital.
Moja dzidzia ma kilka razy na dzień w różnych porach [emoji846]czy wasze dzidziusie w brzuchach też miewają czkawke? Mój ma prawie codziennie i się zastanawiam czy tak może być, ale głupio dzwonić i specjalnie się pytać lekarza
Czyli nic nowego nie podpowiedziała. To leż ile wlezie, bierz magnez i to nawet 3xdziennie. Nie zaszkodzi a na bank pomoże. Przypomnij w którym jesteś tyg? Szkoda, że tu nie mamy takich suwaczków.
HejTak, moze tak byc. Moj starszy synek mial kilka razy dziennie, trwajace od 10 do 40 minut. Nie masz sie czym przejmowac
@Olaaa92 witaj, jak sie czujesz? Jak znosisz ciaze, a wlasciwie jej koncowke?![]()