monami
Fanka BB :)
Z poduszka mozesz zawsze poczekac, to juz nie jest niezbedne a moze bedziesz chciala karmic na lezaco i poducha sie okaze niepotrzebna. Ja mialam, tzn nadal mam, ale starszego synka bylo mi niewygodnie na niej karmic, a robilam sporo podejsc. Maz korzystal z niej jak chcial uspic malego, to ja zakladal, kladl sobie synka na niej i sie przytulali a rece mial wolne i np czytal ksiazke albo cos na kompie klikal fajnie ze wszystko ok i szew sie ladnie utrzymal oby tak dalej, bo juz koncowka
Dlatego właśnie na razie nie kupuje, ale na szkole rodzenia jak ćwiczyliśmy pozycje to bardzo pomagała a mnie osobiście bardzo się spodobała ta pozycja zza łokcia czy jak to się mówi spod pachy ? [emoji23] i tu fajnie już mieć poduszkę. Ale to jak zamowie to przyjdzie w 3 dni wiec to nie problem.
Taaak szew trzyma lekarz bardzo zadowolony, a ja wcale się nie oszczędzałam w tej ciąży w ostatni weekend sierpnia byłam jeszcze na weselu i nawet tańcowała [emoji23] możliwe ze trzyma tak bo się zabliźniła i tak czy siak się nie otworzy hahahah, w sumie wolałabym taka opcja albo opcje natychmiastowego porodu po zdjęciu. Żeby mieć już z głowy [emoji16]