reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja zmykam spac, jutro nadrobie reszte....

Teściowa dziecmi się zajmowala, a my z mężem w kinie byliśmy, jutro jade na badanie krwi i morfologii :)

reklama
Już jakiś czas temu Wam pisałam o komentarzach mojego brzucha. [emoji53] Szczególnie spotykam się z tym w mojej pracy...Bo tam prawie same babki pracują a do tego koleżanka urodziła 11.07 i ciągle nas porównują [emoji53]
Jesteśmy zupełnie inne, inny też mamy styl życia ech....szkoda gadać.
Ale teksty że "to już chyba za chwilę? ", albo "na pewno 1? Może jednak 2?", to na porządku dziennym...[emoji36][emoji36][emoji36] a ostatnio usłyszałam od znajomych, że jeszcze takiego brzuszka w 8 miesiącu nie widzieli..."[emoji15]
No ale co...dla mnie wygląda zupełnie normalnie na swój wiek. Nie mam rozstępów mimo tego że brzunio jrst DUŻY ale Niunia też jest duża [emoji5].

Z lepszych wieści dziś miałam wizytę III prenatalne. Mała na 8 możliwych punktów dostała 8 [emoji1][emoji1][emoji1] Jest wszystko w porządku i tak...jest dużą Dziewczynką 2350g Jeśli będę rodzić w terminie to muszę się nastawić na cesarkę, bo na pewno będzie ponad 4kg chyba, że urodziła bym w pierwszym tygodniu września najdalej w drugim, to jest szansa, że się urodzi ok 3700-3800
Cudownie było ją zobaczyć [emoji7][emoji7][emoji7] nie mogę się napatrzeć na moją Niunię [emoji173]
20180730_181520.jpg

Załączniki

• 20180730_181520.jpg
    20180730_181520.jpg
    40,1 KB · Wyświetleń: 455
Już jakiś czas temu Wam pisałam o komentarzach mojego brzucha. [emoji53] Szczególnie spotykam się z tym w mojej pracy...Bo tam prawie same babki pracują a do tego koleżanka urodziła 11.07 i ciągle nas porównują [emoji53]
Ale teksty że "to już chyba za chwilę? ", albo "na pewno 1? Może jednak 2?", to na porządku dziennym...[emoji36][emoji36][emoji36] a ostatnio usłyszałam od znajomych, że jeszcze takiego brzuszka w 8 miesiącu nie widzieli..."[emoji15]
No ale co...dla mnie wygląda zupełnie normalnie na swój wiek. Nie mam rozstępów mimo tego że brzunio jrst DUŻY ale Niunia też jest duża [emoji5].

Z lepszych wieści dziś miałam wizytę III prenatalne. Mała na 8 możliwych punktów dostała 8 [emoji1][emoji1][emoji1] Jest wszystko w porządku i tak...jest dużą Dziewczynką 2350g Jeśli będę rodzić w terminie to muszę się nastawić na cesarkę, bo na pewno będzie ponad 4kg chyba, że urodziła bym w pierwszym tygodniu września najdalej w drugim, to jest szansa, że się urodzi ok 3700-3800
Cudownie było ją zobaczyć [emoji7][emoji7][emoji7] nie mogę się napatrzeć na moją Niunię [emoji173]Zobacz załącznik 883136
Śliczna :)
Super wieści...niech rośnie silna dziewczyna:)
Gadanie ludzi oczywiście olewamy...takie komentarze walą ludzie którzy nie wiedzą co powiedzieć i tak pierd***głupoty.

U nas burza mi pobudkę zrobiła bo wiatrzysko oknami strzelał, jakiś świerszcz mi tu wpadł do pokoju i go łapałam, przyszedł mi sms z alarmu na tel że na budowie wyłączone zasilanie no I stresa miałam, że włam...teraz spać nie mogę.

Ja cały dzień sprzątałam w domu na raty, odkurzalam pół pokoju a później leżałam , zdechnąć można..... dopiero niedawno zabrałam się za szybki obiad....spagetti bolonese ..... a teraz mój synuś zażyczył sobie ciasto z brzoskwiniami........ wiec pot po czole kapie , stopy bolą i spuchniete( co chwile wychodzę na taras i chłodze je w basenie) .... ale ciasto w piekarniku..... tylko kto teraz to posprząta....:baffled:....... mąż dziś ma kilka operacji, wróci na ciemna noc ... a ja czuje się zapocona, obślizgła jak meduza..... zaraz chyba klapne do wanny z zimna woda i przesiedze w niej do rana :rolleyes:

Wanna to rarytas:-) posiedziałas ?

Dziewczyny pomarudze Wam troche [emoji3]
Nie chce jednak anex sporta. Za duzo sie naczytalam i juz nie chcę.
Polecicie mi jakis wozek kolo 2tys zl za 2w1.
Anex 2300 kosztuje.

Ratunku [emoji30][emoji30][emoji30]

Cudownie było ją zobaczyć [emoji7][emoji7][emoji7] nie mogę się napatrzeć na moją Niunię [emoji173]Zobacz załącznik 883136
Cudowne zdjęcie <3

Tu nie chodzi o cene :) moze kosztowac tyle co anex byleby mial lepsze opinie [emoji3][emoji3]
Aaa, rozumiem. Ja szukam ciągle też czegoś w tym stylu i na tapecie mam: Espiro Next Manhattan (podobno robiony w Polsce, a Espiro Next Flow robiony jest w Chinach), Riko Nano i Adamex Neonex Alfa. Chyba ten pierwszy szczególnie ma dobre opinie.

reklama
Aaa, rozumiem. Ja szukam ciągle też czegoś w tym stylu i na tapecie mam: Espiro Next Manhattan (podobno robiony w Polsce, a Espiro Next Flow robiony jest w Chinach), Riko Nano i Adamex Neonex Alfa. Chyba ten pierwszy szczególnie ma dobre opinie.
Chcialabym zeby mial te boczne amortyzatory dla łatwiejszego podbicia np na kraweznikach i ogolnie ważna jest dla mnie amortyzacja :)
Juz nic nie ogladam, musze odpoczac [emoji3]

Do góry