Miao
Fanka BB :)
A pokażę [emoji6] Dopiero na zdjęciu widzę, że nie jest taki wielki jak mi się wydaje, bo tak to mam wrażenie, że już cały świat mi przesłania.Poka poka [emoji7][emoji7][emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A pokażę [emoji6] Dopiero na zdjęciu widzę, że nie jest taki wielki jak mi się wydaje, bo tak to mam wrażenie, że już cały świat mi przesłania.Poka poka [emoji7][emoji7][emoji173]
Śliczny brzusio [emoji7] ja miałam taki tydzień po teście...Hehe mam mam.
Taki: (wybaczcie za syf w tle) [emoji3][emoji85]Zobacz załącznik 883069
Ja tez od ciotki i babci słyszę ze pewnie szybciej urodzę bo brzuch mam ogromny... idealne słowa dla kobiety, która sama czuje się jak słonica- zamiast pocieszyć to dołują. Na poprawę samopoczucia na pewno to dobrze nie wpływa. No ale cóż, byle do października [emoji6]
A jak masz oddać to inna sytuacja. Zapytaj ich, może już prali. A poza tym jak będziesz im oddawać to też brudnej nie oddasz i trzeba będzie tak czy siak wyprać [emoji4]Tez bym sie nie zastanawiala i wyprala jabkby byla moja, ale bede ja musiala raczej oddac wlascicielom jak juz moj maluch wyrosnie, dlatego nie chcialam zniszczyc jeszcze zanim zaczniemy uzywac . Na szczescie dziewczyny pisaly, ze praly i wsZystko ok, wiec jutro bedzie test
Piękny, taki zgrabny [emoji173]A pokażę [emoji6] Dopiero na zdjęciu widzę, że nie jest taki wielki jak mi się wydaje, bo tak to mam wrażenie, że już cały świat mi przesłania.Zobacz załącznik 883107
Śliczny! Bardzo zgrabny [emoji7]A pokażę [emoji6] Dopiero na zdjęciu widzę, że nie jest taki wielki jak mi się wydaje, bo tak to mam wrażenie, że już cały świat mi przesłania.Zobacz załącznik 883107
Ja nie rozumiem ludzi którzy używają słowa "gruba". Gdyby ciążowy brzuch wypełniony był samym tluszczykiem to ok, ale nie jest - przecież tam jest dziecko i wody plodowe jeszcze "duza" rozumiem choć nietaktowne to dużym w ciąży można być, ale grubym? Podziwiam Cię za spokojną reakcję, ja to bym mniej spokojnie takiej koleżance odpowiedziałaTeż usłyszałam od znajomej której miesiąc nie widziałam 'ojej aleś Ty gruba' mówię że raczej nie znam chudych lasek w III trymestrze. Niestety czuje się jak hipopotamica.Odliczam już do mezowskiego urlopu, choć pewnie wpieni mnie nie raz ;d
Dziękuję, ale na imprezie rodzinnej czulam sie jak małpa w zoo. Jakby ciężarnej nigdy nie widzieli [emoji58]