reklama
Szalona 29
Moderatorka
Ja dzisoaj przeszlam szafki w przedszkolu w poszukiwaniu natchnienia.... Nikodem x2 Gabrys Aron Kuba x2 Bartek Staś Leon Xawery Ignas...Oskar, Sebastian, Mikolaj byl oczywiscie Filip i 2 x Aleksander.U mojej przyjaciółki w żłobku jest w tym roku 4 chłopców o imieniu Lucjan.Szymona żadnego. Wiec to faktycznie chyba lokalna moda.
![]()
Na osiedlu mamy z maluchów:
Maksym Marcel Milek Mikolaj Maurycy Sebastian Krzys Jas Filip Wiktor Igor Bartek ..w tym roku dojda Kacperek drugi jus jest ale nie kojarze..i moje....
Pelna gama imion
Wyniki w necie, jeszcze nie drukowalam. U mnie troche mniej niz trzy miesiace, dzieki tym trzem tygodniom urwanym na koncu. Fajnie, szybko mijaDokladnie ..czekaj co lekarz powie.... a zrob zdjecie..opisu z lab.... bo kazde lab ma swoje czasem wartosci i limity.... jezeli dobrze odczytujesz z tych uwagach.. no to kicha.... dla pocieszenia powiem ze ostatnie 3 miesiace ciąży zostaly przed nami
Jak widac nie tylko Ty nie możesz usnac. Moze okno uchyl? Ja dzis wypilam kawe rozp. z polowy lyzeczki i caly czas mnie trzyma27+6 jutro zaczynam 29 TC ( 28+0 )
Nie mogę usnąc , duszno mi , oddycham jak ryba![]()
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Szalona 29
Moderatorka
Grzesiek i Grzegorz to to samoSandrze chyba chodziło o to ze zdrobnienie ładnie brzmi a oficjalnie już jej się nie podoba
![]()
Tak napisala to... czytalam
Mi tez sie nie.podoba Grzegorz....
A trzeba takie wybrac zeby sie wszysykie wersje podobaly.... bo Grzegorzem bedzie dluzej noz Grzesiem
idzie Grzes przez wies.... worek piasku niesie
Szalona 29
Moderatorka
To prawdaWyniki w necie, jeszcze nie drukowalam. U mnie troche mniej niz trzy miesiace, dzieki tym trzem tygodniom urwanym na koncu. Fajnie, szybko mija![]()
pamietam 1 ciąża... po terminie.kazdy dzien..moze sie juz zacznie?..moze za godzine..?.moze dzis wieczorem.?..takie czekanie...odliczanie godzon..dluzylo sie
Teraz mam skrócone o 1 tydzien czekanie....ewentualnie wcześniej
Aga10_2018
Fanka BB :)
Tak napisala to... czytalam
Mi tez sie nie.podoba Grzegorz....
A trzeba takie wybrac zeby sie wszysykie wersje podobaly.... bo Grzegorzem bedzie dluzej noz Grzesiemprzypomnialo mi się ....
idzie Grzes przez wies.... worek piasku niesie
![]()
Tak tak. Też mam takie skojarzenie z imieniem
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Aga10_2018
Jupiiii . Nie mam cukrzycy!!
Na czczo 76
Po godzinie 150
Po dwóch 112
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Na czczo 76
Po godzinie 150
Po dwóch 112
Ostatnia edycja:
Aga10_2018
Sprawdzilam swoje wyniki i w sumie srednio ta glukoza mi wypadla 88/143/135 :/
No jak.
Bardzo spoko wynik :-)
Edit : a to spoko
U mnie ten drugi wynik się liczył najbardziej, że spadek. Na widełkach powiedziało ok.
Drugi widełek, że poniżej 140.
Na czczo od 70 do 90.
I to były jedyne widełki. Bo po 1 godzinie nie ma w ogóle widełka. W sensie przy tym 150.
Zrobila mi pielęgniarka najpierw z palca pomiar cukru. Jak pokazało sporo poniżej 120 to mówi że jest sens robienia badania .
Bo jak z palca jest powyżej 120 to nie robią w ogóle podawania glukozy bo, że z miejsca jest cukrzyca.
Ty na czczo moim zdaniem masz wynik spoko ale z tym spadkiem to faktycznie nie wiem.
Ostatnia edycja:
reklama
Aga10_2018
27+6 jutro zaczynam 29 TC ( 28+0 )
Nie mogę usnąc , duszno mi , oddycham jak ryba![]()
A rybka lubi pływać. Może kąpiel ?
Na mnie taka letnia, ciepła kąpiel działa kojąco.
Ostatnia edycja: