reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Mnie lekarz mowil w pierwszej ciazy ze jest dobrze, szyjka ok, nic sie nie dzieje to mozna korzystac spokojnie do konca 8msc, tylko z pozycjami uwazac ;) a w 9 juz nie szalejemy, co nie znaczy ze zabronione :p ale jak w innych przypadkach to nie wiem, pewnie trzeba indywidualnie z lekarzem ustalac :)

Hehe a w 9 miesiącu ciaza jest donoszona ....jak szyjka nie skrócona...to tez chyba mozna poszaleć ... :p

Ja tez sobie nie wyobrażam nie jeździć autem .... co prawda ostatnio felgi porysowane i w środku w aucie śmietnisko [emoji14] ale dla mnie to tak naturalne żeby jeździć tym bardziej ze dużo załatwiam sama bo mąż pracuje
Ja swoje wypralam bo mi wstyd już było A jak pod śmietnik podjezdzalam to z 10 minut butelki i papierki wyrzucalam . Teraz mam błysk i nawet już jem w aucie. PÓKI CO [emoji6]

Mam zapisane w uwagach z lab., ze nawet jeden z wyników po 1 lub 2 h powyzej 126 to zle.

Edit. Chyba ze zle czytam ;) nie wiem, poczekam do pn. na lekarza. Poki co sie nie przejmuje.

Dokladnie ..czekaj co lekarz powie.... a zrob zdjecie..opisu z lab.... bo kazde lab ma swoje czasem wartosci i limity.... jezeli dobrze odczytujesz z tych uwagach.. no to kicha.... dla pocieszenia powiem ze ostatnie 3 miesiace ciąży zostaly przed nami

reklama
Ja swoje wypralam bo mi wstyd już było A jak pod śmietnik podjezdzalam to z 10 minut butelki i papierki wyrzucalam . Teraz mam błysk i nawet już jem w aucie. PÓKI CO [emoji6]
Ooo to jak w aucie meza :p jemu nic nie przeszkadza, czasem cos noga przegarnie jak ma kogoś podwiezc ;D teraz zmienilismy na nowe to JESZCZE jest czyste ale juz niedlugo :D pewnie chrupek kukurydziany ktory spadl dziecku pod siedzenie bedzie tam jezdzil i jezdzil o_O

Do góry