reklama
Szalona 29
Moderatorka
Ja dzisoaj przeszlam szafki w przedszkolu w poszukiwaniu natchnienia.... Nikodem x2 Gabrys Aron Kuba x2 Bartek Staś Leon Xawery Ignas...Oskar, Sebastian, Mikolaj byl oczywiscie Filip i 2 x Aleksander.U mojej przyjaciółki w żłobku jest w tym roku 4 chłopców o imieniu Lucjan. Szymona żadnego. Wiec to faktycznie chyba lokalna moda.
Na osiedlu mamy z maluchów:
Maksym Marcel Milek Mikolaj Maurycy Sebastian Krzys Jas Filip Wiktor Igor Bartek ..w tym roku dojda Kacperek drugi jus jest ale nie kojarze..i moje....
Pelna gama imion
Wyniki w necie, jeszcze nie drukowalam. U mnie troche mniej niz trzy miesiace, dzieki tym trzem tygodniom urwanym na koncu. Fajnie, szybko mijaDokladnie ..czekaj co lekarz powie.... a zrob zdjecie..opisu z lab.... bo kazde lab ma swoje czasem wartosci i limity.... jezeli dobrze odczytujesz z tych uwagach.. no to kicha.... dla pocieszenia powiem ze ostatnie 3 miesiace ciąży zostaly przed nami
Jak widac nie tylko Ty nie możesz usnac. Moze okno uchyl? Ja dzis wypilam kawe rozp. z polowy lyzeczki i caly czas mnie trzyma27+6 jutro zaczynam 29 TC ( 28+0 )
Nie mogę usnąc , duszno mi , oddycham jak ryba
Szalona 29
Moderatorka
Grzesiek i Grzegorz to to samo Sandrze chyba chodziło o to ze zdrobnienie ładnie brzmi a oficjalnie już jej się nie podoba
Tak napisala to... czytalam
Mi tez sie nie.podoba Grzegorz....
A trzeba takie wybrac zeby sie wszysykie wersje podobaly.... bo Grzegorzem bedzie dluzej noz Grzesiem przypomnialo mi się ....
idzie Grzes przez wies.... worek piasku niesie
Szalona 29
Moderatorka
To prawdaWyniki w necie, jeszcze nie drukowalam. U mnie troche mniej niz trzy miesiace, dzieki tym trzem tygodniom urwanym na koncu. Fajnie, szybko mija
pamietam 1 ciąża... po terminie.kazdy dzien..moze sie juz zacznie?..moze za godzine..?.moze dzis wieczorem.?..takie czekanie...odliczanie godzon..dluzylo sie
Teraz mam skrócone o 1 tydzien czekanie....ewentualnie wcześniej wiec fajnie
Aga10_2018
Fanka BB :)
Tak napisala to... czytalam
Mi tez sie nie.podoba Grzegorz....
A trzeba takie wybrac zeby sie wszysykie wersje podobaly.... bo Grzegorzem bedzie dluzej noz Grzesiem przypomnialo mi się ....
idzie Grzes przez wies.... worek piasku niesie
Tak tak. Też mam takie skojarzenie z imieniem
Aga10_2018
Jupiiii . Nie mam cukrzycy!!
Na czczo 76
Po godzinie 150
Po dwóch 112
Na czczo 76
Po godzinie 150
Po dwóch 112
Ostatnia edycja:
Aga10_2018
Sprawdzilam swoje wyniki i w sumie srednio ta glukoza mi wypadla 88/143/135 :/
No jak.
Bardzo spoko wynik :-)
Edit : a to spoko
U mnie ten drugi wynik się liczył najbardziej, że spadek. Na widełkach powiedziało ok.
Drugi widełek, że poniżej 140.
Na czczo od 70 do 90.
I to były jedyne widełki. Bo po 1 godzinie nie ma w ogóle widełka. W sensie przy tym 150.
Zrobila mi pielęgniarka najpierw z palca pomiar cukru. Jak pokazało sporo poniżej 120 to mówi że jest sens robienia badania .
Bo jak z palca jest powyżej 120 to nie robią w ogóle podawania glukozy bo, że z miejsca jest cukrzyca.
Ty na czczo moim zdaniem masz wynik spoko ale z tym spadkiem to faktycznie nie wiem.
Ostatnia edycja:
reklama
Aga10_2018
27+6 jutro zaczynam 29 TC ( 28+0 )
Nie mogę usnąc , duszno mi , oddycham jak ryba
A rybka lubi pływać. Może kąpiel ?
Na mnie taka letnia, ciepła kąpiel działa kojąco.
Ostatnia edycja: