reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja budyń jem często bo bardzo lubię na szczęście mi cukru nie podnosi w sumie to mi nic nie podnosi tylko glukoza w labo [emoji12]
Zazdroszcze, uwielbiam budyń, zwłaszcza czekoladowy. Ale nie mam odwagi go zjeść, chociaż dopiero tydzień jestem na diecie. I dziś pierwszy raz od tygodnia czuję się najedzonao_O wreszcie, bo już wczoraj dostawałam nerwa z głodu. Ale na obiad zaserwowałam sobie oprócz pomidorowej, ziemniaka i dwa jaja sadzone:) jakie to było dobre i kefirek do tego. Cukier ok. Ale ja tak ładnych wyników nie mam;) chociaż ponad normę na razie jeden raz.

reklama
Ojjjj Ale mam do nadrobienia kilkanaście stron ... :eek:

Jeśli ktoś jutro wizytuje , powodzenia i zdrówka dla Was i babaskow ;)

Jeśli ktoś się gozej czuje , to też zdrówka i muszę nadrobić tematy ;-) ;)

Maly nzowu zawolal siusiu.... poszlismy na nocnik.... posiedzial 2 min max i nic...ubralam pampersa....to w ciagu 1 min zrobil bombe... czyli znowu zakomunikowal..i wytrzymal..... ale musze lepiej postarac sie go zabawić zeby chcial posiedziec chwile dłużej

Ha! Super w sensie szkoda ze nie zrobil do nocnika ale to dobry znak [emoji106]

dziewczyny czy któraś robiła posiew moczu? (ogólnie nawet nie wiedziałam że trzeba specjalne pudełeczko na to) nie chcę kretynki z siebie zrobić a to mój pierwszy raz :p

Tak kupujesz specialny pojemnik w aptece, zasada jak przy normalnym sikaniu do kupka umyc dupala i srodkowy strumien moczu mozesz bezposrednio na szpatulke albo zanurzyc w moczu, instrukcja bedzie dolaczona do opakowania

Ja robilam i uzylam zwyklego pojemniczka na mocz takiego co zawsze zawoze na badanie

Hmm to nie wiem bo chodzi o to zeby wychodowac co sie tam dzieje wiec dlatego ten specialny pojemnik i te blaszki ktore opsikujesz i dlatego na wynik czeka sie kilka dnia bo to trwa czy cos sie namnozy, moze jak oddalas zwykly pojemnik sami sobie to co trzeba moczyli w tym.
Ja zawsze kupowalam specialny pojemnik.

Zapomniałam powiedzieć ! Byłam wczoraj na usg w związku z torbielami splotów naczyniowkowych (które już zanikły swoją droga :))
Równy tydzień odstępu między poprzednim usg i 150 gram więcej...
Tydzień temu było 630g wczoraj 780g.
Jasne, ze to pomiar orientacyjny i margines błędu coraz większy, ale przyrosty tygodniowe są już coraz większe ...

[23t1d na dzień wczorajszy. ]
Super wieści!

reklama
Ha! Super w sensie szkoda ze nie zrobil do nocnika ale to dobry znak [emoji106]
@Szalona 29 to bradzo.dobry znak. Ja idac za ciosem i z wami tez dzis wysadzilam moja po drzemce i... zrobila kupkę i siku jupi. Ale byla dumna. Pozniej xhciala sama siadac ale mimo 5 min na nocniku nic a jak ubtalam.chwile później przyszla ze kupa jest eh ale poczatki zawsze trudne wazne.ze postepy sa.
Za to wieczorem zasypiala od 21 do 22.45... juz nie wiem co z nia robic

Do góry