reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ja w poniedziałek idę na krzywą :) zobaczymy czy będzie smakowało mi tak jak ostatnio :) niestety w niedzielę idziemy na chrzciny i nie pojem pyszności ze stołu :(

Ja w poniedziałek idę na krzywą :) zobaczymy czy będzie smakowało mi tak jak ostatnio :) niestety w niedzielę idziemy na chrzciny i nie pojem pyszności ze stołu :(
Ja dziś jak piłam z cytryna żałowałam, że nie można dodać świeżej mięty :-D smakowała by prawie jak bezalkoholowe mohito :tak:

ah i zapisałam się dziś do położnej na poród! aaaa!!!! tak już! (bo będę wykupywała położną a ona jest mega oblegana ;) )
Jeśli można zapytać ile płacisz położnej? Bo ja też się zastanawiam nad takim rozwiązaniem. Myślę o tym dlatego,że jak nie będę rodzić na Polnej gdzie mam lekarza tylko u nas w szpitalu to chciała bym mieć jakąś bratnią duszę przy sobie oczywiście oprócz męża [emoji2]

Zawsze jest tak właśnie że gdy możemy wszystko jeść to nie mamy ochoty A jak jest zakazane to człowiek siedzi i wymyśla to bym zjadła, to i jeszcze to [emoji14]. Ja badam na czczo i 1h po głównych posiłkach. 4 razy dziennie ale zdarza się też więcej razy.
I jakie masz wyniki? Miewasz powyżej 140? widzisz wahania po czymś niedozwolonym?

Jeśli można zapytać ile płacisz położnej? Bo ja też się zastanawiam nad takim rozwiązaniem. Myślę o tym dlatego,że jak nie będę rodzić na Polnej gdzie mam lekarza tylko u nas w szpitalu to chciała bym mieć jakąś bratnią duszę przy sobie oczywiście oprócz męża
emoji2.png
Wlasnie patrzylam Twoj tp czy moze na tej polnej sie spotkamu, ale terminy mamy zbyt odlegle

reklama
I jakie masz wyniki? Miewasz powyżej 140? widzisz wahania po czymś niedozwolonym?
Rano mam pomiędzy 75 a 80 cukier. Natomiast po posiłkach zazwyczaj mam tak do 125 zależy jaka zjem porcję. Dziś skusiłam się na budyń po 1h cukier wywaliło mi do 169. Cóż trzeba było wbić 5 jednostek insuliny i cukier po 30 minutach spadł do 120. Takie wysokie wyniki mam jednak bardzo rzadko. Dziś poprostu nie wytrzymałam z tym budyniem ehhh...

Do góry