reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

Ale nadal mierzysz ten cukier? Lekarze wiedzą? No wyniki na glukometrze masz super, ale jedyne co mogę doradzić, to porada u lekarza;)
Tak mierze cały czas. Gin teraz kazała tak na wyrywki raz na czczo za jakiś czas godzinę po posiłku A innym razem dwie gidziny po posiłku. Badam raz/dwa razy dziennie takie mam zalecenie. Wszystkie pomiary mam dobre. Już się bałam,że glukometr mam popsuty ale zmierzyłam rano na czczo A potem poszłam do labo i się zgadzało. Zresztą mam ten płyn kontrolny żeby sprawdzić czy wszystko dobrze działa. Może ja tylko źle reaguje na glukoze do picia A w pożywieniu spalam normalnie [emoji2]

reklama
Maly nzowu zawolal siusiu.... poszlismy na nocnik.... posiedzial 2 min max i nic...ubralam pampersa....to w ciagu 1 min zrobil bombe... czyli znowu zakomunikowal..i wytrzymal..... ale musze lepiej postarac sie go zabawić zeby chcial posiedziec chwile dłużej

Dla swietego spokoju nie zaszkodzi powtórzyc...lekarz sugeruje sie wynikami... ale skoro masz po snikersach i maku w normie...

Ja.mialam isc na glukoze jutro...ale dzis zachaczylam o cukiernie...i przeloze to cudowne badanie na pojutrze
Pytałam się ostatnio kiedy mam iść na powtórkę badania A gin mi mówi że nie ma potrzeby. Ona już wpisała w książeczkę cukrzycę ciążową. Z jednej strony spoko bo nie pale się pić tego znowu (chociaż z cytryną jest ok [emoji6] ) A z drugiej strony wolała bym się upewnić. A jak na złość kiedyś słodycze mogły dla minie nie istnieć tak tetaz mam ciągle ochotę na słodkie [emoji15]

Mamy u mnie mega intensywne zwiedzanie i odpoczywanie psychiczne od codzienności. O dziwo mam super siły, nie przeszkadza mi pogoda gorąca, mimo że polskie upały mi doskwieraly. Dziś prawie 8 godzin szlajania się po Weronie. Ja już kilka razy tu byłam ale T pierwszy raz. Zdziwilam się strasznie jaki był zaciekawiony wszystkim dookoła, bo on z natury średnio zwiedzac lubi. Widziałam że wrzucacie brzuchy. To tu mój, rośnie jak na drożdżach, chyba od tego pysznego jedzenia (żal że owoców morza ani surowej szynki nie mogę jest ogromny...) pozdrawiam was i gorąco całuję. Trzymam kciuki za odpieluszanie odsmokowanie i odbutelkowanie [emoji8]
20180626_102546.jpg

Załączniki

• 20180626_102546.jpg
    20180626_102546.jpg
    84,2 KB · Wyświetleń: 289
Zapomniałam powiedzieć ! Byłam wczoraj na usg w związku z torbielami splotów naczyniowkowych (które już zanikły swoją droga :))
Równy tydzień odstępu między poprzednim usg i 150 gram więcej...
Tydzień temu było 630g wczoraj 780g.
Jasne, ze to pomiar orientacyjny i margines błędu coraz większy, ale przyrosty tygodniowe są już coraz większe ...

[23t1d na dzień wczorajszy. ]
Piękna waga :) az jestem ciekawa ile moja mała waży, osstatnio w 22+1 tc wazyla 450 g a teraz ide w piatek bedzie 24+1 tc.

Mamy u mnie mega intensywne zwiedzanie i odpoczywanie psychiczne od codzienności. O dziwo mam super siły, nie przeszkadza mi pogoda gorąca, mimo że polskie upały mi doskwieraly. Dziś prawie 8 godzin szlajania się po Weronie. Ja już kilka razy tu byłam ale T pierwszy raz. Zdziwilam się strasznie jaki był zaciekawiony wszystkim dookoła, bo on z natury średnio zwiedzac lubi. Widziałam że wrzucacie brzuchy. To tu mój, rośnie jak na drożdżach, chyba od tego pysznego jedzenia (żal że owoców morza ani surowej szynki nie mogę jest ogromny...) pozdrawiam was i gorąco całuję. Trzymam kciuki za odpieluszanie odsmokowanie i odbutelkowanie [emoji8]Zobacz załącznik 871205
Myslalam dzis o Tobie, ze szkoda ze tak malo na story na IG dodajesz tej Italii :(
Milego wypoczynku! :*

reklama
Do góry