reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Może głupie pytanie, ale chce się upewnić.
Te otulacze to w zasadzie nie różnią się wiele tylko tym , ze sa z różnych firm i maja albo rzepy albo napy tak? Do każdego z tych otulaczy pasuje każdy wkład? Czy konkretny do konkretnego otulacza?

Różne firmy maja różne wymiary, niektóre mają wkłady na napy, inne zakłada się na formowanke (takie chłonne majty jakby)
U nas akurat otulacz malutko i mam do nich właśnie formowanki.Sa podniszczone ale bardzo je lubię.

reklama
Współczuję niedogodności dziewczyny.
ja gdyby nie lekki brzusiu nie czułabym w w.ogole, że jestem w ciąży. Kazda kolejna jest dla mnie laskawsza, chociaż moja przyjaciółka uważa, że ja po prostu jestem zarobiona z dzieciakami tak, że się nie skupiam i nie myślę.Moze i troszkę prawdy w tym jest.
U nas 18tc. Leciutko puchną mi stopy, jak biegam pół dnia , a jednak sporo biegam.Obraczke jeszcze mogę nosić, w pierwszej ciąży pamiętam że miałam takie obrzęki, że w zasadzie przeleżała z pół roku w szkatułce.
Jedyny minus, że mam mniej mleka i synuś przez to czasem mnie gryzie.Ale dajemy rade.
Z pewnością coś w tym jest ja w weekend czuje się gorzej bo mam wtedy wolne;-) na co dzień jestem zajęta praca to nie myślę. Jak lezalam.w domu to miałam wszystkie dolegliwości ciężarnej wróciłam do pracy odeszło. Nie wiem co będzie jak pójdę na l4 [emoji33]

Do góry