Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie do końca bo kupując od kogoś z drugiej ręki też ją nazwiemy używana, a niekoniecznie było dużo noszoneCzyli po prostu używana
Kurde,tyle słyszę o tych chustach i nawet mój chłop mówił,że ostatnio pani z dzieciątkiem przyszła do niego,takie spokojne było... Ale ja się boję o kręgosłup i że nie bedę umiała zawiązać tak,żeby mały nie wypadł.Nie do końca bo kupując od kogoś z drugiej ręki też ją nazwiemy używana, a niekoniecznie było dużo noszone
Też mnie to przerazalo na początku, ale na prawdę nie jest takie trudne jak się wydaje fajnie poćwiczyć z doradcą chustowym, w każdym mieście są - jeśli nie czujesz się pewnie. Ale samemu też idzie ogarnąćKurde,tyle słyszę o tych chustach i nawet mój chłop mówił,że ostatnio pani z dzieciątkiem przyszła do niego,takie spokojne było... Ale ja się boję o kręgosłup i że nie bedę umiała zawiązać tak,żeby mały nie wypadł.
Orientujesz się jaka jest cena za pomoc takiego doradcy?Też mnie to przerazalo na początku, ale na prawdę nie jest takie trudne jak się wydaje fajnie poćwiczyć z doradcą chustowym, w każdym mieście są - jeśli nie czujesz się pewnie. Ale samemu też idzie ogarnąć
U mnie nie ma takiego doradcy, ale bede probowala sie z yt uczyc albo ma lokalnej grupie mamowej zapytam o pomocTeż mnie to przerazalo na początku, ale na prawdę nie jest takie trudne jak się wydaje fajnie poćwiczyć z doradcą chustowym, w każdym mieście są - jeśli nie czujesz się pewnie. Ale samemu też idzie ogarnąć
Ja byłam na krótkim szkoleniu i z tego co nam mówiono to ok 120-140 zł za kilka godzin ( czas jest uzależniony od tego jaką jest potrzeba ale z reguły 3-4 godziny )Orientujesz się jaka jest cena za pomoc takiego doradcy?
Coraz bardziej kusisz
Dzięki! To nie tak źle,chociaż muszę doksztalcic się w temacie. Coś tam czytam,ale im więcej wiem tym glupsza jestemJa byłam na krótkim szkoleniu i z tego co nam mówiono to ok 120-140 zł za kilka godzin ( czas jest uzależniony od tego jaką jest potrzeba ale z reguły 3-4 godziny )
U nas na szczęście jeszcze nie chorował tak poważnie żeby brać antybiotyk, jakieś przeziębienia lekkie tylko. A no właśnie, jeśli ktoś szczepi nie na NFZ to więcej wychodzi.Nom z samymi pamperami i jedzonkiem to może faaktycznie w takiej kwocie. Ja nigdy nie liczyłam.
U nas dodatkowo chorowitek się trafił I co miesiąc min.100zł w aptece zostawiam...plus wizyty prywatne jak coś pilnego a na nfz długi termin do specjalisty.
Szczepienia jeżeli ktoś bierze dodatkowe.