reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Załączniki

• IMG_20180526_105555.jpg
    IMG_20180526_105555.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 92
reklama
Dziewczyny, czy wy tez odczuwacie kłucie w pochwie? Ostatnio zaczelam odczuwac nawet kilka razy dziennie, szczegolnie w pozycji siedzacej, nie jest to jakis straszny ból przy ktorym bym nie mogla funkcjonowac ale jednak. Jest sie czym martwic?
Ja mam czasem takie kłucie...ale nie kilka razy w ciągu dnia tylko kilka razy w ciągu całych moich 21tc.
Obserwuj czy nie jest to czymś prowokowane. Może po wysiłku lub podczas długiego siedzenia bez zmiany pozycji.

Pytanie : po kupnie samochodu ile jest czasu na opłacenie podatku od wzbogacenia? @NaturalnaMama Ty chyba ostatnio kupiłaś?
My kupwalismy za 35 tys ale to posalonowe i nieplscilismy

Bede was nadrabiac teraz...pseudo fachowcy juz poszli wrrrrr

Ja zasnelam dzis z dziecmi o 19.30 a o 21 obudził mnie maz ze na noc zaspal i..sie rozbudzilam....

Kurcze ruchow nie czuje, albo tyle stresow i nerwów ostatnio ..latania za 2 dzieci na festynach....ze nie zwracalam uwagi na to..a juz 20 tc

Ja moja dzidzie dziś na żużel zabrałam tak jej się spodobało że jak mnie kopala to aż się wystraszylam 2 razy i podskoczylam;-)
Dziewczyny uwaga na obrączki ja dziś już zdjęła.ppgoda nie służy A jak ma być za późno to wolę wcześniej choć tak mi dziwnie bo ja w ogóle nie zdejmuje.
Czuje już regularnie rano jak się budzę to czekam na nią bardzo nisko czuje.
Żałuję że nie zapisałam ale pierwszy r9 były koło 18 tyg tylk9 nie byłam pewna czy to o to chodzi.

Oj 3 latka bym się "bała" chyba, że z kimś jeszcze, bo badania trochę trwają i takie małe dziecko będzie raczej się nudzić po pierwszych kilku minutach. Warto by było go przekazać po chwili np. babci [emoji6]
Ten lekarz, który mi robił te badania prenatalne i połówkowe niestety nie zgadza się by przychodzić z dzieckiem. Tłumaczy to tym, że musi być skupiony i raczej panuje cisza z muzyką w tle. Oczywiście omawia po kolei co robi.
Ja raz wzielam 3 latka bo nie mialam wyjscia.. masakra.akurat ruchliwy byl..ja musialam lezec..on sie chcial przytulac.. no nie usiedzial..a prywatny mowi ze psychologicznoe nie dobrze dla dziecka ,ze tak.ich uczyli..jak dziecko widzi ze obcy facet tu i owdzie mame dotyka

Polecam Ci taki środek,daje radę nawet z silikonem. Ale oczywiście Ty i dzieci z dala od niego,oddaj go w ręce męza. Nam go własnie ekipa zostawiłą po remoncie gdybyśmy jeszcze cos znaleźli.

Link do: Fila PS87 silny środek czyszczący do gresu 1 L - Preparaty czyszczące - DomRustykalny.pl
Kurcze ..ciekawe czy sa mniejsze ilosci.... bo ja mam w plamkach ten balkon..i taki baniak duzy mi nie potrzeny...

Ja swoja firne obciszylam kosztami szkod i naprawami ktore bedziemy robic w zakresie wlasnym..dostali mozliwosc poprawy zlecenia.. dostali ekstra czas.....niewykorzystali go efektywnie...

reklama
Do góry