reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

A Wasze chłopaki mają już imiona ? Może coś ktoś rzuci ? Wiem każdy ma inny gust rozumiem i szanuje , ale nie wiedziałam że taki będzie problem u Nas z imieniem ...

U mnie Kubus - jeszcze przed poczęciem wybrane wspólnie przez cała rodzine[emoji3]wymarzyłam sobie synka i się udało. Wiem ze bardzo popularne ale i tak to nie wpłynie na zmianę decyzji [emoji846]

reklama
U nas miała być Helenka (pradziadkowie męża to Antoni i Helena, i że syn jest Antoś to ta Helenka nam przypasowala). Ale będzie drugi chłopak i trwają debaty między Franciszkiem, Ignacym a Leonem
Co do wagi to w pierwszej ciąży przytyłam 25kg, w trzy miesiące zarzuciłam 21 i reszta zostala. Ale przed ciąża mialam 49kg, więc te 54 później było idealne
Teraz przytylam 4kg i stoje w miejscu (niby 17 tc)Brzuszek rośnie a waga ani drgnie

U mnie Kubus - jeszcze przed poczęciem wybrane wspólnie przez cała rodzine[emoji3]wymarzyłam sobie synka i się udało. Wiem ze bardzo popularne ale i tak to nie wpłynie na zmianę decyzji [emoji846]

Mój mąż to Jakub haha więc to imię odrazu u nas odpadło hihihihi ....

Dziękuję za pomoc każdej . Ojj musimy się zastanowić wiem dużo czasu ale dzień za dniem mija a nic nowego nie ustalamy z mężem... :D

Dziewczyny, jestem już po polowkowym i wizycie. Wszystko ok. Szyjka w porządku, łożysko przylega. Chłopczyk pozostanie chłopczykiem :-) dzisiaj 21+4, waga 456g.
Pomiary ok. Ale termin przesunął mi się na koniec września z początku października :)
Następna wizyta za miesiąc Mam brać magnez na twarniejący brzuszek.
Gratulacje ;)

U nas miała być Helenka (pradziadkowie męża to Antoni i Helena, i że syn jest Antoś to ta Helenka nam przypasowala). Ale będzie drugi chłopak i trwają debaty między Franciszkiem, Ignacym a Leonem
Co do wagi to w pierwszej ciąży przytyłam 25kg, w trzy miesiące zarzuciłam 21 i reszta zostala. Ale przed ciąża mialam 49kg, więc te 54 później było idealne
Teraz przytylam 4kg i stoje w miejscu (niby 17 tc)Brzuszek rośnie a waga ani drgnie
Leon [emoji173]

Kubuś - moje ulubione. Gdyby moj brat sie tak nie nazywał oraz syn siostry męża, to zamiast Jasia bylby na pewno Kubuś:)

reklama
Helenka bardzo ładnie :) kuzyn nazwał tak swoją córkę

Do góry