reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

A Wasze chłopaki mają już imiona ? Może coś ktoś rzuci ? Wiem każdy ma inny gust rozumiem i szanuje , ale nie wiedziałam że taki będzie problem u Nas z imieniem ...

U mnie Kubus - jeszcze przed poczęciem wybrane wspólnie przez cała rodzine[emoji3]wymarzyłam sobie synka i się udało. Wiem ze bardzo popularne ale i tak to nie wpłynie na zmianę decyzji [emoji846]

reklama
U nas miała być Helenka (pradziadkowie męża to Antoni i Helena, i że syn jest Antoś to ta Helenka nam przypasowala). Ale będzie drugi chłopak i trwają debaty między Franciszkiem, Ignacym a Leonem
Co do wagi to w pierwszej ciąży przytyłam 25kg, w trzy miesiące zarzuciłam 21 i reszta zostala. Ale przed ciąża mialam 49kg, więc te 54 później było idealne
Teraz przytylam 4kg i stoje w miejscu (niby 17 tc)Brzuszek rośnie a waga ani drgnie

U mnie Kubus - jeszcze przed poczęciem wybrane wspólnie przez cała rodzine[emoji3]wymarzyłam sobie synka i się udało. Wiem ze bardzo popularne ale i tak to nie wpłynie na zmianę decyzji [emoji846]

Mój mąż to Jakub haha więc to imię odrazu u nas odpadło hihihihi ....

Dziękuję za pomoc każdej . Ojj musimy się zastanowić wiem dużo czasu ale dzień za dniem mija a nic nowego nie ustalamy z mężem... :D

Dziewczyny, jestem już po polowkowym i wizycie. Wszystko ok. Szyjka w porządku, łożysko przylega. Chłopczyk pozostanie chłopczykiem :-) dzisiaj 21+4, waga 456g.
Pomiary ok. Ale termin przesunął mi się na koniec września z początku października :)
Następna wizyta za miesiąc Mam brać magnez na twarniejący brzuszek.
Gratulacje ;)

U nas miała być Helenka (pradziadkowie męża to Antoni i Helena, i że syn jest Antoś to ta Helenka nam przypasowala). Ale będzie drugi chłopak i trwają debaty między Franciszkiem, Ignacym a Leonem
Co do wagi to w pierwszej ciąży przytyłam 25kg, w trzy miesiące zarzuciłam 21 i reszta zostala. Ale przed ciąża mialam 49kg, więc te 54 później było idealne
Teraz przytylam 4kg i stoje w miejscu (niby 17 tc)Brzuszek rośnie a waga ani drgnie
Leon [emoji173]

Kubuś - moje ulubione. Gdyby moj brat sie tak nie nazywał oraz syn siostry męża, to zamiast Jasia bylby na pewno Kubuś:)

reklama
Helenka bardzo ładnie :) kuzyn nazwał tak swoją córkę

Do góry