Oczekujaca123
Fanka BB :)
Maz upierał się przy Leonie, ale juz coraz częściej dochodzimy do wniosku , ze będzie FranekChyba bym brała Wiktora, ale u mnie odpadają imiona, które są mega popularne, a Jaś i Filip takie są. Więc to jedyny argument
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maz upierał się przy Leonie, ale juz coraz częściej dochodzimy do wniosku , ze będzie FranekChyba bym brała Wiktora, ale u mnie odpadają imiona, które są mega popularne, a Jaś i Filip takie są. Więc to jedyny argument
To wybieranie imienia jest fajne ale tylko z mężem/partnerem bez udziału osób trzecich bo katastrofa murowanaMaz upierał się przy Leonie, ale juz coraz częściej dochodzimy do wniosku , ze będzie Franek
No tak chyba, ze będzie córka, bo przygotowujemy się tez na taka opcję to. Będzie prawdopodobnie Liliana lub OliwiaMaz upierał się przy Leonie, ale juz coraz częściej dochodzimy do wniosku , ze będzie Franek
Oooo.... W pierwszej ciąży dla dziewczynki chciałam podobnie-LiliaNo tak chyba, ze będzie córka, bo przygotowujemy się tez na taka opcję to. Będzie prawdopodobnie Liliana lub Oliwia
No tak chyba, ze będzie córka, bo przygotowujemy się tez na taka opcję to. Będzie prawdopodobnie Liliana lub Oliwia
Helenka bardzo ładnie kuzyn nazwał tak swoją córkę
U nas poki co nikt się nie wtrąca moze dlatego , ze imiona miedzy którymi się zastanawiamy nie są jakieś wymyślne wiec nikt się nie czepiaTo wybieranie imienia jest fajne ale tylko z mężem/partnerem bez udziału osób trzecich bo katastrofa murowana
A w końcu jakie wybraliscie?Oooo.... W pierwszej ciąży dla dziewczynki chciałam podobnie-Lilia
Ja mam Franka i Gabrysia. Z młodszym też się zastanawialiśmy właśnie między Gabrielem i Marcelem. Wygrał Gabryś bo bardzo podoba mi się zdrobnienie tego imienia a Marcelek tak już średnio. Znowu Marcel brzmi lepiej niz Gabriel ale to niech już synek się martwi, dla mnie i po 40-stce będzie moim GabrysiemA Wasze chłopaki mają już imiona ? Może coś ktoś rzuci ? Wiem każdy ma inny gust rozumiem i szanuje , ale nie wiedziałam że taki będzie problem u Nas z imieniem ...
U nas Helena od razu odpadlo, mamy bardzo wredna sąsiadke o tym imieniu, emerytowana nauczycielka biologii, która własnego syna zostawiła na drugi rok w tej samej klasie, choxiaz z innych przedmiotów miał bardzo dobre oceny [emoji14] ale imię bardzo ładneBardzo chcialam Helene juz od pierwszej ciazy, ale. maz kreci nosem, bo tak sie nazywal jego poligon czy cos...