Aga10_2018
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to obowiązkowo 2 x dziennie rozpuszczalna z mleczkiem wczoraj wypilam tylko rano i ledwo żyłam o 19 [emoji14] no i zasnelam czytając WasA ja będąc teraz na weselu naoglądałam się alkoholi pod różną postacią. Wiśniowka pigwowka. Bimber, różnego rodzaju nalewki domowej roboty. Wódka oczywiście. Różne piwa i te smakowe i .... NIC
zero nic mnie nie urzekło.
W sensie zero tęsknoty za Alko.
Może dlatego że była pyszna woda z cytryną i mietą.
Tylko KAWA.
Za kawa mega tęsknię.
Zrobiłam sobie jedną sypaną delikatną. Z mlekiem :-)
Nie no bezkofeinowa też mi nie wchodzi.Bezkofeinowa mi nie wchodzi.
A taką z kofeiną się naczytałam bzdur że pobudza Dzidzie i jakoś mam wyrzuty sumienia ale zawsze jak robię P. Kawe to dzioba umocze.
Ja zaczęłam pić po pierwszym porodzie... Żeby żyć chociaż wtedy też mi nie smakowała i mnie odrzucalo [emoji14]A ja niskie ciśnienie a kawy nie lubie, bleee. Śmierdzi mi. Od zawsze kawy nie lubie
Ja kiedys probowalam i dupa. Nie dałam radyJa zaczęłam pić po pierwszym porodzie... Żeby żyć chociaż wtedy też mi nie smakowała i mnie odrzucalo [emoji14]
Ja po którejś z kolei nocy bez snu miałam wybór - kawa albo amfetamina [emoji23][emoji23] bo już chyba nic innego by nie pomoglo [emoji14] wybrałam kawę [emoji23]Ja kiedys probowalam i dupa. Nie dałam rady