reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Województwo lubelskie jest super !
Tu Kraśniczyn...
Screenshot_20180514-160303.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180514-160303.jpg
    Screenshot_20180514-160303.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 301
reklama
A ja będąc teraz na weselu naoglądałam się alkoholi pod różną postacią. Wiśniowka pigwowka. Bimber, różnego rodzaju nalewki domowej roboty. Wódka oczywiście. Różne piwa i te smakowe i .... NIC
zero nic mnie nie urzekło.
W sensie zero tęsknoty za Alko.

Może dlatego że była pyszna woda z cytryną i mietą.

Tylko KAWA.

Za kawa mega tęsknię.
Zrobiłam sobie jedną sypaną delikatną. Z mlekiem :-)
Ja to obowiązkowo 2 x dziennie rozpuszczalna z mleczkiem :) wczoraj wypilam tylko rano i ledwo żyłam o 19 [emoji14] no i zasnelam czytając Was :D

Oj kawusia, mniam:) co prawda jakoś od trzech dni żadnej nie pilam (chyba przez takie nudzenie w brzuchu, czy jak to nazwać), le tak to muszę jedną filiżankę sobie zrobić. W ogóle picie kawy to dla mnie taki codzienny rytuał przed wyjściem z domu do pracy. I to jeszcze muszę ją wypić zanim obudzę synka i zanim wstanie mąż, muszę mieć po prostu idealną ciszę. Ale to pewnie z powodu pracy w halasie, mam potrzebę nastawienia się na kolejny dzień w szkole. Oczywiście piszę tu o okresie sprzed ciąży:)

Bezkofeinowa mi nie wchodzi.
A taką z kofeiną się naczytałam bzdur że pobudza Dzidzie i jakoś mam wyrzuty sumienia ale zawsze jak robię P. Kawe to dzioba umocze.
Nie no bezkofeinowa też mi nie wchodzi.
Mnie nawet lekarz pozwolił kawę pić. Oczywiście filiżanka dziennie max i z mlekiem. Przy moim ciśnieniu wolę pić kawę niż potem łykac tabletki przeciwbólowe. no, ale widomo każdy robi to co uważa za słuszne [emoji6]

Ja też bez kawy z rana nie funkcjonuje. Czasem muszę jeszcze popołudniu jak czuję, że ciśnienie spada i głowa zaczyna boleć. Ale przed ciąża piłam nawet 5-6 [emoji14]

reklama
Do góry