reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny mam pytanie, szczególnie do tych z większymi brzuszkami.... czy wam tez jest ciagle tak duszno? Ja sapie jak lokomotywa... a jak zjem trochę więcej to już wogole masakra, tchu nie można złapać :frown::unsure:
U mnie to samo. Wejście na piętro po schodach to masakra. Idę wstawić pranie - wstępuje do sypialni się na chwilę położyć bo mam wrażenie że odlece (aż kręci mi się w glowie). Jak w weekend mąż w domu to on mi po byle rzecz skacze do góry ale w tygodniu lipa :D

U mnie to samo. Wejście na piętro po schodach to masakra. Idę wstawić pranie - wstępuje do sypialni się na chwilę położyć bo mam wrażenie że odlece (aż kręci mi się w glowie). Jak w weekend mąż w domu to on mi po byle rzecz skacze do góry ale w tygodniu lipa :D
U mnie to samo,na pierwsze pietro to jeszcze wejdę,ale na moje trzecie juz ostatkiem sil :/
Jeszcze jak jest chłodniej to spoko,ale temp powyzej 20 stopni to masakra.

Hmm ciekawe to jest już któraś osoba ma tak późno połówkowe ok 23 TC , niby lekarze dlatego tak robią żeby dzidziuś byl był większy i żeby lepiej było zmierzyć ...

U mnie w tym USG pisze na recepcji ściąga z informacjami że np połówkowe 18-22 a w 3 trymestrze 28-32 ...ale nie ma gadać każdy lekarz wie lepiej i ustala jak uważa za stosowne
Ja sama sobie ustalilam na 22+5

Na infolinii mogą nie wiedzieć w którym gabinecie jest usg. Mam wizyty w lux medzie i właśnie zmieniłam lekarkę na taką która ma USG w gabinecie bo poprzednia nie miała

Hej, mój lekarz tez ma usg u siebie w gabinecie ale miałam u niego usg tylko raz- musiałam się zarejestrować osobno. Dziwne bo jak zrobił usg to nawet niewiele mi wytłumaczył i zaprosił na normalna wizytę. Ja powoli mam dość mojego lekarza i lux medu- mam wrazenie ze moje poprzednie 2 ciąże na NFZ były prowadzone bez żadnego problemu.Za tydzień idę do lux medu. Wciąż pracuje i czuje ze powoli przestaje dawać rade z dojazdami, 10 h po za domem Ł, dźwiganiem laptopa- będę prosić o L4. Jak mi zrobi problem to zmieniam lekarza

reklama
Do góry