reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Mam jeszcze ze 30 stron do nadrobienia, ale czytając teraz kilka postów stwierdziłam, że też się wytłumaczę :p bo też parę razy mi się kliknąło przez pomyłkę "Nie lubię" albo ewentualnie "Stare" (np. podczas przewijania ekranu :p) i co prawda zawsze od razu cofam taką przypadkową ocenę, ale z Waszych postów zrozumiałam, że i tak autorkom ruch postów się wyświetliło, że nie lubię albo coś innego :o więc proszę mi wybaczyć, ale to były pomyłki!! ;)

reklama
Hmmm dziś dosyć dużo byłam na nogach stałam , szłam ... I tak teraz się dziwnie czuje , okropnie słaba jestem , coś tu miedzy nogami mnie pobolewa jak więzadła czy spojenie łonowe czy nie wiem coś tam w środku po prawej stronie ...

Przesadziłam z chodzeniem z dziś ? Czy to zakwas bo ogólnie mało się poruszam na codzien... A dziś stosunkowo dużo .:eek:

Hmmm dziś dosyć dużo byłam na nogach stałam , szłam ... I tak teraz się dziwnie czuje , okropnie słaba jestem , coś tu miedzy nogami mnie pobolewa jak więzadła czy spojenie łonowe czy nie wiem coś tam w środku po prawej stronie ...

Przesadziłam z chodzeniem z dziś ? Czy to zakwas bo ogólnie mało się poruszam na codzien... A dziś stosunkowo dużo .:eek:
Może coś nadwyrężyłaś, teraz trzeba poleżeć ;) dziś jakaś słaba jestem, poszłam do sklepu ok. 200 m i myślałam że nie wrócę jakoś mi tak się nogi uginały. Ja mam taką obserwację że jak jednego dnia mam więcej energii, pochodzę i dobrze się czuje to jednak na następny dzień rzeźba odpocząć :)

W pierwszej ciąży miałam różne takie bóle właśnie, bo ruszalam się mało. Potem jak już miałam zagrożenie to cały czas leżałam i naqet jak kawałek nie przeszłam to różne bóle. Więc może być z tego, że poruszalas się więcej. Ale jak Cię niepokoi to zawsze możesz lekarza zapytać

@mewa416 i @NaturalnaMama

Chyba macie rację . Ja teraz serio mało sie ruszlalam , mało chodziłam od lutego to ciągle słaba zawroty głowy mdłości ogólnie mało spacerów chodzenia .

A teraz jak się ciepło zrobiło w kwietniu to starałam się chodzić na spacer rozruszać kości haha... I chyba odzwyczaiłam się od stania na nogach albo to uroki ciąży że taka słabiutka jestem i głupie chodzenie dłuższe kończy się pobolewaniem ... Ehh

Wiecie co dziewczyny? Zaczął mi rosnąć brzuszek i wcale nie czuje się z tego powodu dobrze. Przestałam się mieścić w swoje ulubione jeansy, sukienka w której miałam iść na majowe wesele już się nie nadaje. Jak tu się czuć atrakcyjnie skoro pasują na mnie dresy i leginsy ciążowe? Zobaczyłam się na zdjęciach z weekendowego wyjazdu i się zalamalam. Przymierzylam dzisiaj wszystkie ciuchy z szafy i nie mieszcze się w nic w czym czułambym się atrakcyjnie i kobieco :(

Wiecie co dziewczyny? Zaczął mi rosnąć brzuszek i wcale nie czuje się z tego powodu dobrze. Przestałam się mieścić w swoje ulubione jeansy, sukienka w której miałam iść na majowe wesele już się nie nadaje. Jak tu się czuć atrakcyjnie skoro pasują na mnie dresy i leginsy ciążowe? Zobaczyłam się na zdjęciach z weekendowego wyjazdu i się zalamalam. Przymierzylam dzisiaj wszystkie ciuchy z szafy i nie mieszcze się w nic w czym czułambym się atrakcyjnie i kobieco :(

Mam to samo... Prawie nic z szafy już nie ubiorę , zawsze szpileczki żakiecik obcisłe spodnie ....a teraz ? Nogi mi już puchną i szpilek nie ubiorę poza tym to niebezpieczne bo chodziłam w wysokich obcasach .
Żakiet ? Haha nie dopne się mam sadło pod cyckami i brzuszek też już widać . Spodnie ? Nie ma szans nie zapne ich...

Obecnie wchodzę w luźne alladynki , leginsy , dresy ... Luźne bluzki... Są fajne i w miarę ładne ubrania ciążowe , ale po co mi to , szkoda mi kasy co z tym potem zrobię ....

Też mam wesele ale w czerwcu i też nie wejde w nic . Muszę kupić sukienkę , jakas odcinana pod biustem albo ogólnie poszerzana.

Ale pamietajmy @zielonooka90 dlaczego mamy te brzuszki ? To moje 1 dziecko i czekam na nie z niecierpliwoscia i wielka miloscia :sorry2::oops: schudniemy po ciąży hihihi taka mam nadzieję :cool2:

Mój nosi ubranka 86 a spodenki już się robią przykrótkie ;) no ale on zaczął nosić rozmiar 80 jak miał 11 miesięcy. Jest szczuply tutaj w klatce piersiowej i brzuszku więc myślę że dlatego koszulki i body nosi zawsze mniejsze :) a tata też do niskich nie należy. 182cm to chyba nie tak mało ;)
Postawny miałam na myśli ze hm.... duży :) hihihi mój ma 179 a wagę 97kg

reklama
Do góry