reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dla mnie też przegięcie. Poprosiłbym męża, żeby to ukrócił, łagodnie, ale dosadnie. Np mówiąc, że wieczory spędza z żoną, która jest w ciąży i prosi o uszanowanie prywatnego czasu.
To jest taki babsztyl ze ona przed nikim nie czuje respektu , potrafi podejść i przy mnie rzucać się na szyje dla mojego męża ze go tak dawno nie widziała, a mnie traktować jak powietrze .... ja się obawiam ze teraz jak i tak te hormony szaleją to ja opieprze porządnie i ze zaszkodzę tym tylko ....

reklama
To jest taki babsztyl ze ona przed nikim nie czuje respektu , potrafi podejść i przy mnie rzucać się na szyje dla mojego męża ze go tak dawno nie widziała, a mnie traktować jak powietrze .... ja się obawiam ze teraz jak i tak te hormony szaleją to ja opieprze porządnie i ze zaszkodzę tym tylko ....
Kurde myślę, że żadna kobieta, czy w ciąży czy nie - nie tolerowałaby czegoś takiego. Ja bym postawiła sprawę jasno i poqiedziala mężowi, że nie będziesz tego tolerować. No daj spokój, przexiez to przegięcie.

Cześć, dawno nie pisałam nic , ale czytam regularnie ... mam trochę problemów osobistych ... z wpierniczaniem się w związek osób trzecich, denerwuje się tylko , przez to brzuch mnie ciagle boli....

Ojjjjj współczuję Ci bardzo.
To są najgorsze opcje.
Wydajesz się silną kobietą. Mam nadzieję, że da radę poradzić sobie z wtrącaczem.
Trzymam kciuki.

Ja już nie wiem może ja jestem przewrażliwiona ale do szału doprowadza mnie ta sytuacja ..... mój mąż współpracuje ze sportowcami i w jednym z klubów prezesem jest kobieta .... rozumiem ze w sprawach służbowych musza się komunikować ale już co ona robi to przesada..... codziennie o 23 wysyła smsy albo wydzwania .... typu co u ciebie, co robisz.... itd , wysyła jakieś swoje zdjęcia np ze jest na siłowni albo ze się opala.... nóż kuzwa .... mój mąż jest osoba raczej bardzo łagodna, nie umie dosadnie powiedzieć żeby się odpie*dolila .... na dodatek boi się ze może się to odbić na jego kontrakcie..... a ja dostaje furii jak się położymy i SMS od pani prezes..... mam ochotę wypieprzyc telefon z 15 piętra, na dodatek wymyśliła sobie ze ja cis noga boli i w całym mieście nie ma kto jej uleczyć....:realmad: a najlepiej po 20 żeby ja przyjął bo ona wcześniej zajęta....dodam ze ona starsza od nas o 3-4 lata, oczywiście mieszka tylko z pieskiem, nie ma nikogo ...
Ehhh to Twoj maz jak moj, lagodny i dobry. Tez bym durna babe poslala na drzewo. Jakas niepowazna jest..

Ehhh to Twoj maz jak moj, lagodny i dobry. Tez bym durna babe poslala na drzewo. Jakas niepowazna jest..
Mój też taki kurde jest i pierwszy kryzys w małżeństwie mieliśmy przez bardzo podobna sytuację jak u jsawww. On nie potrafił ukrocic, ja czułam się źle, byłam po porodzie, grubsza, brzydsza z baby bluesem. W porę się otrzezwil i zawalczyl o rodzinę, ale do dzisiaj takie sytuacje działają na mnie jak Płachta na byka

Mój też taki kurde jest i pierwszy kryzys w małżeństwie mieliśmy przez bardzo podobna sytuację jak u jsawww. On nie potrafił ukrocic, ja czułam się źle, byłam po porodzie, grubsza, brzydsza z baby bluesem. W porę się otrzezwil i zawalczyl o rodzinę, ale do dzisiaj takie sytuacje działają na mnie jak Płachta na byka
Tak bo on nigdy nie chce nikogo urazić ...ale jak ja się wściekne to sama jej powiem do słuchu....

Cześć, dawno nie pisałam nic , ale czytam regularnie ... mam trochę problemów osobistych ... z wpierniczaniem się w związek osób trzecich, denerwuje się tylko , przez to brzuch mnie ciagle boli....
Współczuję ja bym nie wytrzymała..... To dobrze że mąż tego nie ukrywa znaczy że ma czyste sumienie ;-) jak ona wysyła zdjęcie z siłowni to mąż niech wyśle z Tobą z brzuszkiem i pozdrowienia od całej trójki [emoji39] A tak serio to na sama myśl już mnie nerwy zlapaly.... sucz bym z włosów oskubała!!!!

reklama
Do góry