reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Współczuję ja bym nie wytrzymała..... To dobrze że mąż tego nie ukrywa znaczy że ma czyste sumienie ;-) jak ona wysyła zdjęcie z siłowni to mąż niech wyśle z Tobą z brzuszkiem i pozdrowienia od całej trójki [emoji39] A tak serio to na sama myśl już mnie nerwy zlapaly.... sucz bym z włosów oskubała!!!!
Hehe on tego nie ukrywa bo wie ze ja jestem sherlock holmes i detektyw monk w jednym ..

reklama
To jest taki babsztyl ze ona przed nikim nie czuje respektu , potrafi podejść i przy mnie rzucać się na szyje dla mojego męża ze go tak dawno nie widziała, a mnie traktować jak powietrze .... ja się obawiam ze teraz jak i tak te hormony szaleją to ja opieprze porządnie i ze zaszkodzę tym tylko ....

Wyślij jej Wasze wspólne zdjęcie z Tobą i brzuszkiem w roli głównej z męża telefonu.
Jeśli nie poskutkuje jazda z grubej rury.
Sama wielce najważniejsza Pani prezes co to każdego chłopa może mieć?
Bo przecież jest taka cudowna i ważna?
Smutny samotny babsztyl, którego nikt nie kocha. Przykre.
Znam taki typ. Każdy musi być jej i żaden jej nie godzien.

@Jsawww @NaturalnaMama
Screenshot_20180430-111641.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180430-111641.jpg
    Screenshot_20180430-111641.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 382
Ja już nie wiem może ja jestem przewrażliwiona ale do szału doprowadza mnie ta sytuacja ..... mój mąż współpracuje ze sportowcami i w jednym z klubów prezesem jest kobieta .... rozumiem ze w sprawach służbowych musza się komunikować ale już co ona robi to przesada..... codziennie o 23 wysyła smsy albo wydzwania .... typu co u ciebie, co robisz.... itd , wysyła jakieś swoje zdjęcia np ze jest na siłowni albo ze się opala.... nóż kuzwa .... mój mąż jest osoba raczej bardzo łagodna, nie umie dosadnie powiedzieć żeby się odpie*dolila .... na dodatek boi się ze może się to odbić na jego kontrakcie..... a ja dostaje furii jak się położymy i SMS od pani prezes..... mam ochotę wypieprzyc telefon z 15 piętra, na dodatek wymyśliła sobie ze ja cis noga boli i w całym mieście nie ma kto jej uleczyć....:realmad: a najlepiej po 20 żeby ja przyjął bo ona wcześniej zajęta....dodam ze ona starsza od nas o 3-4 lata, oczywiście mieszka tylko z pieskiem, nie ma nikogo ...

No nie obraz się nie chce Cię urazić aleeeee ona centralnie rwie i podrywa Twojego męża ... Nie ma nic do stracenia jest sama i jest osobą która jak wynika nie krępuje sytuacja że ma ten ktoś żonę :angry:

Też bym dostała szalu i nerwów jak to się powtarza ... Oby szybko jej minęło albo oby mąż delikatnie ją uświadomił że to nie stosowne i nie wypada żeby do niego tak wypisywała tym bardziej że jesteś w ciąży i nie możesz się denerwować :) powodzenia ... :biggrin2:

reklama
A tak z innej beczki , śmieszna akcja ...kupiłam dziś koszule nocna i sukienkę bezowo- pudrowy roz na lato zwiewna z bawełny z koronką...

Ubrałam ta sukienke w domu a mąż do mnie : " co ta koszula nocna taka umieta ??!!! ""

Ja do niego że to jest sukienka a nie koszula nocna :crazy::D:rolleyes::szok:

Załączniki

• IMG_20180502_162948.jpg
    IMG_20180502_162948.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 100
  • IMG_20180502_162943.jpg
    IMG_20180502_162943.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 101
Do góry