reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Współczuję ja bym nie wytrzymała..... To dobrze że mąż tego nie ukrywa znaczy że ma czyste sumienie ;-) jak ona wysyła zdjęcie z siłowni to mąż niech wyśle z Tobą z brzuszkiem i pozdrowienia od całej trójki [emoji39] A tak serio to na sama myśl już mnie nerwy zlapaly.... sucz bym z włosów oskubała!!!!
Hehe on tego nie ukrywa bo wie ze ja jestem sherlock holmes i detektyw monk w jednym ..

reklama
To jest taki babsztyl ze ona przed nikim nie czuje respektu , potrafi podejść i przy mnie rzucać się na szyje dla mojego męża ze go tak dawno nie widziała, a mnie traktować jak powietrze .... ja się obawiam ze teraz jak i tak te hormony szaleją to ja opieprze porządnie i ze zaszkodzę tym tylko ....

Wyślij jej Wasze wspólne zdjęcie z Tobą i brzuszkiem w roli głównej z męża telefonu.
Jeśli nie poskutkuje jazda z grubej rury.
Sama wielce najważniejsza Pani prezes co to każdego chłopa może mieć?
Bo przecież jest taka cudowna i ważna?
Smutny samotny babsztyl, którego nikt nie kocha. Przykre.
Znam taki typ. Każdy musi być jej i żaden jej nie godzien.

@Jsawww @NaturalnaMama
Screenshot_20180430-111641.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180430-111641.jpg
    Screenshot_20180430-111641.jpg
    44,4 KB · Wyświetleń: 392
Ja już nie wiem może ja jestem przewrażliwiona ale do szału doprowadza mnie ta sytuacja ..... mój mąż współpracuje ze sportowcami i w jednym z klubów prezesem jest kobieta .... rozumiem ze w sprawach służbowych musza się komunikować ale już co ona robi to przesada..... codziennie o 23 wysyła smsy albo wydzwania .... typu co u ciebie, co robisz.... itd , wysyła jakieś swoje zdjęcia np ze jest na siłowni albo ze się opala.... nóż kuzwa .... mój mąż jest osoba raczej bardzo łagodna, nie umie dosadnie powiedzieć żeby się odpie*dolila .... na dodatek boi się ze może się to odbić na jego kontrakcie..... a ja dostaje furii jak się położymy i SMS od pani prezes..... mam ochotę wypieprzyc telefon z 15 piętra, na dodatek wymyśliła sobie ze ja cis noga boli i w całym mieście nie ma kto jej uleczyć....:realmad: a najlepiej po 20 żeby ja przyjął bo ona wcześniej zajęta....dodam ze ona starsza od nas o 3-4 lata, oczywiście mieszka tylko z pieskiem, nie ma nikogo ...

No nie obraz się nie chce Cię urazić aleeeee ona centralnie rwie i podrywa Twojego męża ... Nie ma nic do stracenia jest sama i jest osobą która jak wynika nie krępuje sytuacja że ma ten ktoś żonę :angry:

Też bym dostała szalu i nerwów jak to się powtarza ... Oby szybko jej minęło albo oby mąż delikatnie ją uświadomił że to nie stosowne i nie wypada żeby do niego tak wypisywała tym bardziej że jesteś w ciąży i nie możesz się denerwować :) powodzenia ... :biggrin2:

reklama
A tak z innej beczki , śmieszna akcja ...kupiłam dziś koszule nocna i sukienkę bezowo- pudrowy roz na lato zwiewna z bawełny z koronką...

Ubrałam ta sukienke w domu a mąż do mnie : " co ta koszula nocna taka umieta ??!!! ""

Ja do niego że to jest sukienka a nie koszula nocna :crazy::D:rolleyes::szok:

Załączniki

• IMG_20180502_162948.jpg
    IMG_20180502_162948.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 104
  • IMG_20180502_162943.jpg
    IMG_20180502_162943.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 104
Do góry