Ljanka
Fanka BB :)
Jak swedza to smaruj. U mnie chociaż swędzenie odpadaJa też dawno wymienilam ale chyba dalej rosną i bolą i swedza. [emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak swedza to smaruj. U mnie chociaż swędzenie odpadaJa też dawno wymienilam ale chyba dalej rosną i bolą i swedza. [emoji6]
A staniki już powymieniałyście na większe? Jeśli nosicie ze sztywnymi miskami, to wybierajcie takie bez szwów w środku miski, to da trochę ulgę brodawkom.
Chodzę tylko w sportowych, więc nie muszę wymieniać. Jak już będę karmić to kupię ze 3 sztuki z odpinanymi miseczkami kupięA staniki już powymieniałyście na większe? Jeśli nosicie ze sztywnymi miskami, to wybierajcie takie bez szwów w środku miski, to da trochę ulgę brodawkom.
Dokładnie się z Tobą zgadzam. Mój mąż jest totalnie lewy w tym temacie A wiem że jak by miał krok po kroku opisane co dodać to by z chęcią ugotowal. Póki co nie mam kasy na niego ale na mojej liście jest. Wiem że zdania są podzielone i to zrozumiałe ale ja jestem zakochana w tym urządzeniu i to mega !!!!Apropo termomixa to napewno jesli ktos nie potrafi i nie lubi gotowac jest mega ulatwieniem i moze dzieki temu urzadzeniu w koncu sie zechce ( moja bratowa tak miala) ja gotuje duzo i roznie i bez termomixa mozna sobie wysmienicie radzic to urzadzenie poporstu super hiper ulatwia prace w kuchni ludziom ktorzy lubia i potrafia gotowac. Ale jako kwestia ulatwienia bo gotuje sie na patelniach i w garnkach tylko tak mozna zrobic wysmienite jedzenie. Zaden szef kuchni calego dania w termomixie nie zrobi [emoji6]
My kupilismy termomix jak urodzil sie syn i gotowanie zdrowo dla niego od papek na poczatku po normalne ale zdrowe obiady na parze trwaja gora 20 min za co kocham termomix bo do tego nie mam sprzatania.
Zdrowe koktajle, wypieki itp dla mnie to MEGA wygoda poprostu ale to wszystko jasna sprawa mozna zrobic tez normalnie[emoji106] [emoji6]
Mnie dopisz wydaje mi się że polubiłam post ale nie dam sobie ręki uciąćJestem mega spiaca.wiec kogos moglam niechcacy usunac [emoji14]
Lista październikowych mam 2018 na.grupę zamkniętą... albo kogos moglam nie usunąć...
Mummi
Ka30sia
ranny.ptaszek
alina89
Leśny człowiek
AnusiaP
vihrea
Mama2018
Karolina0225
pysia1986
Mamisia83
Mami3
ola_9090
Sandralevv93
Emol
Msue
aspekt
Ljanka
Szalona29
Paaulaa9
Śliwka85
Pilades
Olka90
Debiutantka89
justyna612
Mama po raz drugi
Kffiatek
aisza7
Margonelka
Wonderful
Katrina33
zielonooka90
Ewelinka10425
Pulpecik
PL-AN*NA-Trzecie
pat&mom
Aga10_2018
NaturalnaMama
paula 91
Igorowelove
>Dysiak<
Miszmisz
Sikorka192
(Śliwka85 ...na liście glownej jest 86)
Żyje żyje
Nie ma mnie na głównej liście? O kurczę faktycznie a ja nawet tego nie zauważyłam
No to napiszę jeszcze raz: Mam 30 lat, TP 3.10 (chyba dziewczynka ale jeszcze nie potwierdzone na 100%) mam już synka ż 2013 więc będę mamusia po raz drugi i baaaardzo się z tego cieszę
Od prawie 3 lat mieszkam z mężem i synkiem na stałe w Niemczech. W Polsce jestem ok 4 razy w roku bo tęsknię za rodziną.
Czytam was na bieżąco i bardzo lubię te forum. Poruszacie ważne i ciekawe tematy i przyznaję że się od was uzaleznilam
Fajnie być częścią tak fajnej grupy
Ja nie wymienialam ale piersi zrobily się pełniejsze i stercza jak u modelek bielizny erotycznejJa też dawno wymienilam ale chyba dalej rosną i bolą i swedza. [emoji6]