NaturalnaMama
Fanka BB :)
U nas za chwilę będzie akcja wyrywania pierwszego mleczaka już się ledwo trzyma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sama się boję! Mojemu jeszcze się nie ruszają.U nas za chwilę będzie akcja wyrywania pierwszego mleczaka już się ledwo trzyma
Ja kupuję w spozywczym w dziale z eko zywnosciaGdzie to kupie?
Ja właśnie na 10.05 się szykuje, żeby jakieś spodnie upolować, mam już pięć par legginsow ciążowych i super rosną razem ze mną, ale na chłodniejsze wieczory spodnie by się przydały. A co do luźnych sukienek to polecam ciucholandy. Sama nie umiem tam nic znaleźć ale moja mama jest wyprawionym grzebaczem i zawsze coś fajnego znajduje.Aaa kobitki..od czwartku w Lidlu maja byc spodnie ciazowe Chciałam popatrzeć dziś luźniejsze sukienki,ale niestety u mnie jak nie pojedzie się o 7 rano to zostaje tylko to co najgorsze...
Edit: od czwartku 10.05
Właśnie ja teń nie potrafie nic tam znaleźć dla siebie :/ poza tym ostatnio jak weszłam na ciucha to musiałam natychmiast wyjśc,więc cos mi tam nie pasuje. Jedną z BP zamówiłam i w domu mam jeszcze jedną,a może i dwie..Ja właśnie na 10.05 się szykuje, żeby jakieś spodnie upolować, mam już pięć par legginsow ciążowych i super rosną razem ze mną, ale na chłodniejsze wieczory spodnie by się przydały. A co do luźnych sukienek to polecam ciucholandy. Sama nie umiem tam nic znaleźć ale moja mama jest wyprawionym grzebaczem i zawsze coś fajnego znajduje.
Może stara metoda na drzwi?: P tylko nie wiem czy bezpiecznaMelduję, że mleczak dalej na miejscu. Poleglam ja i poległ mąż. Ale z nas mięczaki [emoji23][emoji23]
A daj Ty mi spokój, pol godziny próbowałam zawiązać pentelkę z nitki na tym mikroskopijnym ząbku i co chwila się zsuwała, nie mam nerwów [emoji23][emoji23][emoji23]Może stara metoda na drzwi?: P tylko nie wiem czy bezpieczna
O masz czekaj na męża,niech po męsku sprawę zalatwiA daj Ty mi spokój, pol godziny próbowałam zawiązać pentelkę z nitki na tym mikroskopijnym ząbku i co chwila się zsuwała, nie mam nerwów [emoji23][emoji23][emoji23]