reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Gdzie to kupie?
Ja kupuję w spozywczym w dziale z eko zywnoscia :)

Byłam na zakupach,takich zwykłych:chleb,mleko itp. To co sie dzieje w sklepach to masakra po prostu. W Lidlu stoje w kolejce z pierszeństwem no ale nic,babki sie rozpychają. W końcu się wkurzyłam i na trzy kasy wypaliłam,że tu jest kasa pierszeństwa i ja z tego pierszeństwa korzystam :D Brzuch wypiełam i do przodu :D Oczywiście,że oburzenie było,ale o dziwo u młodej dziewczyny,która juz za moment miała być obsłużona,a tu ciężarówka się wepchneła :D
Wcale nie mam wyrzutów sumienia,jest goraco,źle się poczułam :D wiatr jest okropny i chyba coś przywieje...

Aaa kobitki..od czwartku w Lidlu maja byc spodnie ciazowe :)Chciałam popatrzeć dziś luźniejsze sukienki,ale niestety u mnie jak nie pojedzie się o 7 rano to zostaje tylko to co najgorsze...

Edit: od czwartku 10.05
Ja właśnie na 10.05 się szykuje, żeby jakieś spodnie upolować, mam już pięć par legginsow ciążowych i super rosną razem ze mną, ale na chłodniejsze wieczory spodnie by się przydały. A co do luźnych sukienek to polecam ciucholandy. Sama nie umiem tam nic znaleźć ale moja mama jest wyprawionym grzebaczem i zawsze coś fajnego znajduje.

Ja właśnie na 10.05 się szykuje, żeby jakieś spodnie upolować, mam już pięć par legginsow ciążowych i super rosną razem ze mną, ale na chłodniejsze wieczory spodnie by się przydały. A co do luźnych sukienek to polecam ciucholandy. Sama nie umiem tam nic znaleźć ale moja mama jest wyprawionym grzebaczem i zawsze coś fajnego znajduje.
Właśnie ja teń nie potrafie nic tam znaleźć dla siebie :/ poza tym ostatnio jak weszłam na ciucha to musiałam natychmiast wyjśc,więc cos mi tam nie pasuje. Jedną z BP zamówiłam i w domu mam jeszcze jedną,a może i dwie..
Kupiłam w zeszłym roku fajną,długa,ale kurcze prześwituje....I nie wiem co tu zrobić żeby jednak ja móc włozyc i nie świecic tyłkiem i cyckami ;)

reklama
Do góry