reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
To ja swojej wagi nie podam :( co do cen wizyty ja place 150 z usg( czesc dostaje refundacji z pakietu medycznego - bo moge chodzic i robic badanie gdzie chce, ale wtedy nie mam calej refundacji. Dzis bylam na wizycie, dzidzio 120 gr, jest ok. Płci nie znamy, bo dziecko nie współpracowało.

Właśnie odnalazłam kartę z pierwszej ciąży tam niby waga wyjściowa 54.7 ale do 60 dobilam pod koniec czerwca. A teraz nie ma jeszcze maja a mi 1 kg do 60 brakuje. Masakra. Nie wiem jak Wy, ale ja w ogóle nie czuje się atrakcyjnie. Mam nadzieję że nie przekrocze 70 kg

Ja czuję się jak pasztecik , nigdy tyle nie ważyłam 61 kg :szok: ja wiem że nie mam co narzekać .

W ciazy - ani włosów nie farbuje , ani nie podcinam włosów ani grzywki , ani paznokci nie robię moich kochanych hybryd na naturalnej płytce ( sama umiem sama sobie robilam ) ... Wiem że inne mamy dbają o Siebie w ciazy a ja się boje i chyba się nie przekonam ... Dlatego czuje się nie atrakcyjnie i nie ładnie i jak nie ja .... :no:
Zawsze koło Siebie dużo robiłam zeby wyjąć z domu i wyglądać fajnie ;-) ;)

A tu... Teraz nie poznaje Siebie haha :szok:

Dziewczyny Wy wszystkie macie już widoczne brzuszki?
Ja juz ostatnio zaliczylam szok sasiada, ze ciaza taka mloda a brzuch duzy :p
A u mnie juz widać .... wieczorem to juz w ogole [emoji852]️[emoji852]️ spodnie tylko ciążowe w poprzedniej ciazy w 5 mies to talia osy nic zupelnie ehh czyli jednak w drugiej ciazy szybko jedna po drugiej brzuch widac duzo wczesniej u mnie sie sprawdzilo, tzn ze w ogole brzuch bedzie wiekszy skoro wychodzi wczesniej?
Ja tez sie nad tym zastanawialam. Bo mialam ogromny brzuch i seriooo nie wyobrazam sobie jeszcze wiekszego niz wtedy!

reklama
Ja czuję się jak pasztecik , nigdy tyle nie ważyłam 61 kg :szok: ja wiem że nie mam co narzekać .

W ciazy - ani włosów nie farbuje , ani nie podcinam włosów ani grzywki , ani paznokci nie robię moich kochanych hybryd na naturalnej płytce ( sama umiem sama sobie robilam ) ... Wiem że inne mamy dbają o Siebie w ciazy a ja się boje i chyba się nie przekonam ... Dlatego czuje się nie atrakcyjnie i nie ładnie i jak nie ja .... :no:
Zawsze koło Siebie dużo robiłam zeby wyjąć z domu i wyglądać fajnie ;-) ;)

A tu... Teraz nie poznaje Siebie haha :szok:
Ohoo...jakbym siebie słyszała,choć pozostawilam sobie 'przyjemność' depilacji :D potem balsamik i taka piękną wtedy jestem :D
Aa..i jeszcze olejuje wlosy. To jeszcze do ekskluziwów doliczyc mogę:D

Do góry