No u Ciebie to widać że brzuszek zaczyna się od dołu. A u mnie już pod cycki
jaka Ty szczuplutka
No u Ciebie to poszło w biust chyba puki co bo brzuszek taki delikatny , ja muszę zdjęcie mojego sadła zrobić ... Ehh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u Ciebie to widać że brzuszek zaczyna się od dołu. A u mnie już pod cycki
Ja czuję się jak pasztecik , nigdy tyle nie ważyłam 61 kg ja wiem że nie mam co narzekać .
W ciazy - ani włosów nie farbuje , ani nie podcinam włosów ani grzywki , ani paznokci nie robię moich kochanych hybryd na naturalnej płytce ( sama umiem sama sobie robilam ) ... Wiem że inne mamy dbają o Siebie w ciazy a ja się boje i chyba się nie przekonam ... Dlatego czuje się nie atrakcyjnie i nie ładnie i jak nie ja ....
Zawsze koło Siebie dużo robiłam zeby wyjąć z domu i wyglądać fajnie
A tu... Teraz nie poznaje Siebie haha
Tak, u mnie tak samo, przez ostatnie dwa tygodnie brzuch dwa razy wiekszy. A to pierwsza ciaza[emoji5]Zobacz załącznik 850963 Zobacz załącznik 850964
2 tyg różnicy. Pierwsza fotka 15+2 druga 17+2 w tym czasie ani kilograma różnicy,a sylwetka zmieniła się baaardzo.
Przybija z nami piatke[emoji16]Gratulacje! Jakie ma śliczne paluszki. Wszystkie można już policzyć. Taki mały człowieczek
Dziewczyny Wy wszystkie macie już widoczne brzuszki?
Ale czad piękny brzusio
Wooow super fotka..ta piateczka..rewelacja... machal CiHej. Dawno się nie udzielalam ale czytam Was cały czas . Chciałam Wam powiedzieć że będę miała chłopczyka. Intuicja mnie nie zawiodła kolejny raz [emoji5].Zobacz załącznik 850966
Łał no to już ciążowy brzuszek, nie wyprzesz się. [emoji16] fajny