U mnie pierwsza ciaza i ja dopiero i tylko laktator kupiłam [emoji3][emoji33][emoji33]
Ja nie mam nic , ani 1 rzeczy serio....nie wiem czekam na połówkowe żeby się obudzić że będę mamą chyba hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie pierwsza ciaza i ja dopiero i tylko laktator kupiłam [emoji3][emoji33][emoji33]
Ja też nie mam nic. Spokojnie zdążysz wszystko kupić. [emoji6] ciuszki jesienne w sklepach pewnie od lipca dopiero będą.Ja nie mam nic , ani 1 rzeczy serio....nie wiem czekam na połówkowe żeby się obudzić że będę mamą chyba hahaha
Hej. Dawno się nie udzielalam ale czytam Was cały czas . Chciałam Wam powiedzieć że będę miała chłopczyka. Intuicja mnie nie zawiodła kolejny raz [emoji5].Zobacz załącznik 850966
No ale Ty masz już ładny ciążowy brzuszek a nie coś zalane tluszczemI jak widoczny ??? . 15 tc 5 dni
1 kg na minusie od wagi startowej w tej ciazy
Zobacz załącznik 850981
Ja nie bardzo....może trochę ale nawet jak ktoś mnie zna to w życiu nie pomyśli ze jestem w ciąży...a jestem w połowie 16 tc [emoji4]Dziewczyny Wy wszystkie macie już widoczne brzuszki?
A ja mam bratowa i szagierke świeżo po ciążach i rozmiarem pasującym więc nie musze nic kupować zainwestuje tylko w leginsy ale tanio na allegro wyhaczyłamZobacz załącznik 850860 Zobacz załącznik 850861
Ja kupuje dużo w zwykłych sklepach ale np rozciągliwe albo luźniejsze, ostatnio przez internet zamówiłam kilka sukienek i jestem mega zadowolona
Jak chodziłam do niego prywatnie w 1 ciąży to też co 3 tyg usg itd. Mi może raz czy dwa nie wydrukowal, ogólnie to chociaż 1 dostawalam. W tej ciąży nawet ani razu zdjęcia nie dostałam. :/ i weź tu chodź tylko NFZ. Nie da się. Będę się musiała prywatnie zapisać i tak na polowkowe bo ten termin to jakaś parodia. I jeszcze znowu się by okazało ze nie ma aparatu i byłabym w dupie.A pewnie na NFZ chodzisz teraz tak ?
No słabe to jest że nie miałas USG a następna wizyta tak późno ???
Ja mam co 3 tygodnie średnio ale prywatnie i na każdej usg robi , ale pewnie tak często mam bo kasę na tym robi ...
A swoją drogą ? Do dziewczyn prywatnie ktore chodzą , jak macie zawsze USG to zawsze drukuje Wam zdjęcie z wizyty bobasa ???
U nas to popularny antybiotyk dla dzieci jak były małe to go nam często wypisywaliTeż pierwsze słyszę nazwę Zinnat...
Nie wiem czy mam mało czy dużo tego syfu e.coli ale może faktycznie w wodzie była ta bakteria