reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny wczoraj późnym wieczorem po raz 1 poczułam ruchy [emoji7] Tez macie tak, ze raz macica jest tak bardzo widoczna a po paru godzinach już nie? Dzisiaj rano jak leżałam to zrobiła mi się na brzuchu aż taka piłka [emoji23] Koleżanka śmieje się, ze dziecko się dupa odwróciło i to dlatego [emoji23]

Teraz latam jak głupia i smaruje i cycki ( są ogromne ) i brzuch i uda. Jak do tego dojdą mi jeszcze rozstepy to już w ogóle będę happy :rolleyes:

A pewnie na NFZ chodzisz teraz tak ?
No słabe to jest że nie miałas USG a następna wizyta tak późno ??? :eek:

Ja mam co 3 tygodnie średnio ale prywatnie i na każdej usg robi , ale pewnie tak często mam bo kasę na tym robi ...

A swoją drogą ? Do dziewczyn prywatnie ktore chodzą , jak macie zawsze USG to zawsze drukuje Wam zdjęcie z wizyty bobasa ??? :confused:
Jak chodziłam do niego prywatnie w 1 ciąży to też co 3 tyg usg itd. Mi może raz czy dwa nie wydrukowal, ogólnie to chociaż 1 dostawalam. W tej ciąży nawet ani razu zdjęcia nie dostałam. :/ i weź tu chodź tylko NFZ. Nie da się. Będę się musiała prywatnie zapisać i tak na polowkowe bo ten termin to jakaś parodia. I jeszcze znowu się by okazało ze nie ma aparatu i byłabym w dupie.

reklama
Do góry