Kamylly
Aktywna w BB
Dzięki. Już napisałamZeby dolaczyc, to musisz podac ktorejs z nalezacych do grupy swoje dane do fb, ta osoba musi dodac Cie do znajomych i potem do grupy napisz do szalonej [emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki. Już napisałamZeby dolaczyc, to musisz podac ktorejs z nalezacych do grupy swoje dane do fb, ta osoba musi dodac Cie do znajomych i potem do grupy napisz do szalonej [emoji14]
Ja też nic nie przytyłam. Może pół kg. Ale mi się waga w ciągu dnia potrafi o 2kg zmienić zależnie od tego jak pojem. Tylko że ja jestem strasznie filigranowa, 43 kilo i 153 wzrostu więc np brzuch mi wyskoczył tylko na samej wadze jakoś się nie odbija. Za to miałam nadzieję że biust mi choć trochę urośnie, a tu dalej B i to nie z górnej granicyTo dokładnie tak jak ja. Właśnie wróciłam od położnej (numerek do dr trzeba pobrać żeby w kolejce pół dnia nie stać). No i pomarudzila znowu bo nic nie przytyłam. Od stycznia 1.5 kg mi doszło. A ja jem normalnie, brzuchol rośnie, tylko nogi chudna i wszystko wygląda jakby było ok.
No mnie brzusio też już urósł, a na wadze 1,5 kg więcej (z 56 na 57,5). Już jak patrzę, że co raz bliżej 60 to się przerażam, bo nigdy tyle nie ważyłam [emoji14] no i biust też pelniejszy się zrobił to chyba najlepsze w tej całej ciąży. Miałam malutkie B a teraz takie dorodne B. Sasasa [emoji4]Ja też nic nie przytyłam. Może pół kg. Ale mi się waga w ciągu dnia potrafi o 2kg zmienić zależnie od tego jak pojem. Tylko że ja jestem strasznie filigranowa, 43 kilo i 153 wzrostu więc np brzuch mi wyskoczył tylko na samej wadze jakoś się nie odbija. Za to miałam nadzieję że biust mi choć trochę urośnie, a tu dalej B i to nie z górnej granicy
No mnie brzusio też już urósł, a na wadze 1,5 kg więcej (z 56 na 57,5). Już jak patrzę, że co raz bliżej 60 to się przerażam, bo nigdy tyle nie ważyłam [emoji14] no i biust też pelniejszy się zrobił to chyba najlepsze w tej całej ciąży. Miałam malutkie B a teraz takie dorodne B. Sasasa [emoji4]
Ja sobie ustaliłam rano przed prysznicem i bez ciuchów [emoji6]Dziewczyny a jak wykonujecie pomiar wagi? W sensie rano? Wieczorem? Zawsze o tej samej porze? Bo mi za dnia waga skacze o 1-1.5 kg [emoji14]
My też mamy duzeee łóżko 180*200 alemaz już mówi że się wynosi do salonu na narożnik bo się nie będzie wysypiac do pracy ... Hmmm u Was też uciekają z sypialni mężowie jak mają gdzie inne lozko w mieszkaniu ?
Jak to jest u obecnych już mam w ptaktyce ?