justyna612
Fanka BB :)
Właśnie szukam takich ? Masz jakiś link ? Hmm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie szukam takich ? Masz jakiś link ? Hmm
Ja mam je codziennie na sobie, mega wygoda. cos czuje ze kilka par w tej ciazy bedzie trzeba kupic [emoji5]Dziewczyny właśnie przyszły mi leginsy ciążowe z hm, lepszych spodni od miesiąca na tyłku nie miałam
Moj pracuje na 3 zmiany..To masz super męża doceniaj to hihi . Mój książę jest wybredny . Jakoś nie wspomina że będzie wstawać do dziecka i mi pomagać . Już są o to wojny i kłótnie ... Co to ma być ??!! bo on do pracy musi iść i myśleć co robi i jeszcze fizycznie pracuje więc musi być wypoczęty.... No cóż czas pokaze może się ogarnie , a jak nie to ja go ogarnę haha
Teraz żałuję że kupiłam tylko 2Ja mam je codziennie na sobie, mega wygoda. cos czuje ze kilka par w tej ciazy bedzie trzeba kupic [emoji5]
A ja chodzę cały czas w sukienkach i trampkach z gołymi nogami bo mi cały czas gorąco ...Ja mam je codziennie na sobie, mega wygoda. cos czuje ze kilka par w tej ciazy bedzie trzeba kupic [emoji5]
Mi dziecko przesypia noc w swoim łóżeczku, masz śpi ze mna, bo on śpi jak zabityMy też mamy duzeee łóżko 180*200 alemaz już mówi że się wynosi do salonu na narożnik bo się nie będzie wysypiac do pracy ... Hmmm u Was też uciekają z sypialni mężowie jak mają gdzie inne lozko w mieszkaniu ?
Jak to jest u obecnych już mam w ptaktyce ?
Kazal to bierz. Oby podzialalo i nastepne badanie bylo juz w normach!Odebralam wczoraj wieczorem wynik moczu ( powtarzałam bo mi dziwne wyniki wyszły - posiew jeszcze nie mam wyniki )
Noi skończyło się na tym że lekarz kazał łykać 3*2 Furaginium na zapalenie układu moczowego , ogolnie mam chyba jakaś bakterie , ale nie mam żadnych objawów ( nic nie piecze ani nic ) .
pH 7,5 gdzie norma 7,4 max
Ciężar właściwy 1,012 gdzie min tj 1,015
Bakterie : dość liczne
Fosforany bezpostaciowe : liczne
Czytałam że pH może być zasadowe jak dieta bogata w owoce i warzywa .
Pewnie mi lekarz powie żeby witaminę c na zakwaszenie organizmu ....