reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
To masz super męża doceniaj to hihi . Mój książę jest wybredny . Jakoś nie wspomina że będzie wstawać do dziecka i mi pomagać . Już są o to wojny i kłótnie ... Co to ma być ??!! :realmad: bo on do pracy musi iść i myśleć co robi i jeszcze fizycznie pracuje więc musi być wypoczęty.... No cóż czas pokaze może się ogarnie , a jak nie to ja go ogarnę haha :angry:
Moj pracuje na 3 zmiany..
3 dni na godz 6.
3 dni na 14
i 3 dni na nocki...dni wolne pomiedzy.... wiec ciagle sie przestawiac musi....nigdy nie wstal do dzieci w nocy....
Ale jak jest rano w domu..to on pierwszy wstaje i sie zajmie dziecmi...ja leze dluzej.... w domu oprocz zmywarki i śmieci nie ma obowiązków.....ale nakrami czasem syna.. przy kapieli pomoże... butle zrobi i pezewija tez ze 2 razy dziennie.... ja jestem w domu..a starszak w przedszkolu do 16... maluch ma drzemki od 10 do 12...maz ciezej pracuje przez 8 h..ale ja dluzej mam etat..bo od rana do wieczora i nie mam dni wolnych od pracy... jak mam swoje wychodne..to ostatnio padam i leze plackiem

Ostatnia edycja:
Odebralam wczoraj wieczorem wynik moczu ( powtarzałam bo mi dziwne wyniki wyszły - posiew jeszcze nie mam wyniki )

Noi skończyło się na tym że lekarz kazał łykać 3*2 Furaginium na zapalenie układu moczowego , ogolnie mam chyba jakaś bakterie , ale nie mam żadnych objawów ( nic nie piecze ani nic ) .

pH 7,5 gdzie norma 7,4 max
Ciężar właściwy 1,012 gdzie min tj 1,015

Bakterie : dość liczne

Fosforany bezpostaciowe : liczne

Czytałam że pH może być zasadowe jak dieta bogata w owoce i warzywa .

Pewnie mi lekarz powie żeby witaminę c na zakwaszenie organizmu ....

My też mamy duzeee łóżko 180*200 alemaz już mówi że się wynosi do salonu na narożnik bo się nie będzie wysypiac do pracy ... Hmmm :eek: u Was też uciekają z sypialni mężowie jak mają gdzie inne lozko w mieszkaniu ?

Jak to jest u obecnych już mam w ptaktyce ?
Mi dziecko przesypia noc w swoim łóżeczku, masz śpi ze mna, bo on śpi jak zabity

Ostatnia edycja:
reklama
Odebralam wczoraj wieczorem wynik moczu ( powtarzałam bo mi dziwne wyniki wyszły - posiew jeszcze nie mam wyniki )

Noi skończyło się na tym że lekarz kazał łykać 3*2 Furaginium na zapalenie układu moczowego , ogolnie mam chyba jakaś bakterie , ale nie mam żadnych objawów ( nic nie piecze ani nic ) .

pH 7,5 gdzie norma 7,4 max
Ciężar właściwy 1,012 gdzie min tj 1,015

Bakterie : dość liczne

Fosforany bezpostaciowe : liczne

Czytałam że pH może być zasadowe jak dieta bogata w owoce i warzywa .

Pewnie mi lekarz powie żeby witaminę c na zakwaszenie organizmu ....
Kazal to bierz. Oby podzialalo i nastepne badanie bylo juz w normach!

Do góry