margerrita
Fanka BB :)
wiesz co ja mialam czerwone, nie powiem ktore bo kupowane 2 lata temu. Biale troche mniej mi podeszlo. No ale w smaku przynajmniej namiastka takiego prawdziwego.Wow! A polecisz któreś z tych win?
O babydesign slyszalam tylko dobre opinie
Ktoras z Was pisala o odczynie Coombsa. Czytalam, ze jak wyjdzie dodatni, to trzeba ustalić jakiego typu przeciwciala tam sa. I ze to robia tylko laboratoria stacji krwiodawstwa. A w praktyce? Jak pojde do Diagnostyki/Alabu na odczyn i bedzie dodatni, to w koncu dostane info o typie przeciwciał, czy musze isc znowu sie kluc?
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam i chwale sobie wlasnie babydesign a zwlszcza fajna jest spacerowka.
co do odczynu combasa, ustala czy masz przeciwciala, jesli wyjdzie, ze sa to robi sie badanie na okreslenie jakie i ile juz w centrum krwidodastwa. Procentowo malo kobiet je ma, no ale sie zdarza. Ja za badania w centrum krwiodastwa placilam potem 485zl, niestety na nfz nie chca tego refunowac od tak. a jesli nie bedziesz miala i tego zycze, to w ok 28 tygodnia masz refudnowana imuglobuline jesy jestes rh-. ona dodatkowo zabezpiecza.
Ja mam dzis 14+6 i wczoraj czulam pierwszy raz mojego lokatora [emoji7][emoji7]
o ja - super! ale fajnie
\podziwam wchodzenia na gory, dla mnie spacer przed domem to zadyszka. W tej ciazy wogole jakos szybko sie mecze i sapie jak parowoz.
a co do pogody, to oby nie wialo, nie lubie jak wieje.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom