reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

reklama
Ale nas tu dużo [emoji16]
Mnie chyba też na tej liście nie ma...
Podczytuje, ale mało mam czasu na pisanie :)

U mnie akurat i pieluszki i chusteczki pampers się bardzo dobrze sprawdzają ;)

Inne pieluchy odparzały albo przeciekały a chusteczki innych firm mało nawilżone .
Jeszcze chusteczki nivea lubię :)

Wózek mamy anex sport wiec pewnie nowego kupować nie będziemy .

Prenatalne w środę [emoji85] ależ jestem ciekawa co tam słychać w tym brzuchu . Do tej pory tylko jedno usg miałam .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak Ci się sprawuje ten anex?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja farbowalam [emoji846] ale u fryzjerki

p19u9jcgp0rsz4z5.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]
Ja też farbowalam w salonie. Wiem,ze zdania są podzielone ale ja nie wyobrażam sobie całą ciążę chodzić z odrostem.

Dzień dobry :cool2:
My mamy w maju ślub mojego szwagra i będę musiała coś z głową zrobić. Nie wygląda to tragicznie bo jestem brunetka, farbuje się na czarno więc odrost aż tak strasznie się nie rzuca w oczy ale jednak widać.
Chyba nie będę kombinowała sama w domu z "delikatną" farbą a pójdę do fryzjera właśnie.
Wiem jednak, że będę miała wrzuty sumienia bo to jednak chemia :frown::frown:

Taką też przyjęłam strategię, że paznokcie pomaluje jak zakończę 1 trymestr.
Może jestem dziwaczka bo w sumie mieszkam w Warszawie i tym czym oddycham szczególnie zimą pozostawia wiele do życzenia :angry:

Dobrego tygodnia, samych pozytywnych wizyt i dobrego samopoczucia! I zdrówka :-)

Ostatnia edycja:
Ja włosy farbuje i w poprzedniej ciąży też farbowalam, tylko że teraz naipierw rozjasnialam i nie wiem czy będę mogła, ale u fryzjera to robię więc zobaczymy. Ale jeszcze ze dwa tygodnie zaczekam żeby bezpieczniej już było:)

Trzymam kciuki za wizytujące dziś mamusie, dajcie znać później co tam u maluszków:tak:

Wczoraj jak niedziela to ja spać nie mogłam, a dzisiaj tak bym spała ale oczywiście budzik mu nie dał :wściekła/y:bo syn do szkoły i do przedszkola w końcu mała poszła może 4 dni wytrzyma :errr: bez chorowania

reklama
Do góry