reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Co do farbowania to właśnie zaraz będę dzwonić do fryzjera żeby się umówić bo zarosłam strasznie. Jeszcze przed ciążą jak rozjaśniałam włosy to bardzo podrażniło mi skórę głowy i teraz robię tylko pasemka rozjaśnione, raczej przy tym zostanę do końca ciąży ;) ogólnie powinno się unikać farb z amoniakiem.
Mąż dziś rano ogarnął córkę do szkoły, więc pospalam do 8:30 :) cały weekend siedziałam w szkole i strasznie mnie plecy bolały, wczoraj to już nie mogłam wyrobić.

Napisane na XT1572 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
My mamy zaproszenie na slub cywilny i nieduze (ale calonocne) przyjęcie w polowe maja. Panna mloda powiadomiona o moim stanie i mowi, ze nawet na poczatku maja moze nas odwolac z restauracji, ale widze, ze na pewno tam nie pójdziemy.

Mam dzisiaj usg. Ciekawe jak stan i czy mnie wypisza...

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam uczulenie na promienie UV. Więc blada jestem cały rok, plus miesiące wakacyjne to szukanie cienia i filtr 50 tka. Pamiętam jak raz w maju poszłam w góry, zapowiadał się pochmurny dzień, nie pomyślałam o filtrze i na szczycie pełne słońce. Wróciłam z poparzeniami drugiego stopnia i reakcja alergiczna na całym ciele... Także dziewczyny, unikanie dużego słońca w ciąży to nic w porównaniu z koniecznością unikania go całe życie [emoji14]

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka
Współczuję. Ja fanką opalania raczej nie jestem, ale uwielbiam jak promienie słońca rozgrzewaja mi twarz

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Witam chciałabym dołączyć , mam 33 lata , 12 letniego syna w domu i lokatora w brzuchu z terminem na 8 października . Czytam was od początku ale dopiero wracam do żywych po koszmarnych 3 miesiącach i jestem w stanie coś napisać.
Witaj :) oby teraz już było tylji dobrze :)

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry