reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Hehe nie wiem. Tak szczegółowo go nie pytałam. Może też chodzi o ułożenie w macicy. Ważne że się sprawdziło. Masz rację że wiadomo teraz czego się spodziewać i jakie to uczucie.

rr7luqh.png
Cudnie że już czujesz. [emoji4] A w którym jesteś tygodniu? Ja jutro zaczynam 17 i w święta jakbym coś czuła, ale się nie pojawiły już później więc nie zaliczam. To moje drugie dziecko i myślałam, że trochę szybciej będę czuła ruchy. W poprzedniej od 19 tyg. Już nie mogę się doczekać [emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dla mnie Cybex jest sprawdzony i GENIALNY. Teraz to widziałam tą najnowszą wersję i zrobili wszystko czego brakowało te kilka lat temu. Nie ma problemu na kraweznikach nierównych chodnikach....ech....mogłabym o nim godzinami [emoji23][emoji23][emoji23]

A jaki model cybexa polecasz?

Cześć dziewczyny. Dopisuję się do grona październikowych mam. Z czwartkowego usg prenatalnego termin co prawda wypadł na 29.09, ale podczytuję Was już jakiś czas i jeśli nie macie nic przeciwko chciałabym dołączyć do Waszego grona :)

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

A jaki model cybexa polecasz?
Cybex balios S [emoji7][emoji7][emoji7]
Js głównie marzę o spacerowce. Bo wózek z gondola na zimę to bym chciała chyba na kołach pompowanych...no ale jeszcze o niczym nie zdecydowałam.
Sugeruje się tym jak było z synem...teraz te zimy są takie jakby ich nie było...przynajmniej na pomorzu [emoji1] więc śniegi raczej nie strszne.
Ja te 9 lat temu miałam Cybex Callisto [emoji4] był cudowny!!!!
55039d00122d63030537c447daf1b793.jpg

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Dopisuję się do grona październikowych mam. Z czwartkowego usg prenatalnego termin co prawda wypadł na 29.09, ale podczytuję Was już jakiś czas i jeśli nie macie nic przeciwko chciałabym dołączyć do Waszego grona :)

Witaj :) pierwsza ciąża?

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Co do chusteczek nawilżających też używałam tylko dużych wacików i wody a na wyjścia były chusteczki tylko nie pamiętam jakie chyba Rossmann
Pampersy różne ale Pampers jako firma się nie sprawdził odparzały młodego.
Ja nie palę i nie piję alkoholu.
Kawę odstawiłam już jak się staraliśmy o dziecko.
Wczoraj się napiłam pół filizanki słabej kawki z mlekiem...pyycha...ale pobudza Malucha więc ja się ograniczam. [emoji4]
Ciszki na pewno otrzymamy w spadku po koleżance lub koledze...nie widzę w tym nic złego. Dzieci tak szybko rosną...[emoji4][emoji4][emoji4]
Pozdrawiam nowe Mamusie i wszystkie te które już mają prenatalne za sobą. Cieszy mnie to że same zdrowe Maleństwa w nas rosną [emoji1]
Trzymam kciuki za resztę nadchodzących badań.
Ja swoje mam dopiero 23.04 [emoji52]

Cybex balios S [emoji7][emoji7][emoji7]
Js głównie marzę o spacerowce. Bo wózek z gondola na zimę to bym chciała chyba na kołach pompowanych...no ale jeszcze o niczym nie zdecydowałam.
Sugeruje się tym jak było z synem...teraz te zimy są takie jakby ich nie było...przynajmniej na pomorzu [emoji1] więc śniegi raczej nie strszne.
Ja te 9 lat temu miałam Cybex Callisto [emoji4] był cudowny!!!!
55039d00122d63030537c447daf1b793.jpg

Ciekawy ten wózek. Ja myślę bardziej o parasolce takiej naprawdę lekkiej i żeby minimum miejsca w aucie zajmowała. Tego typu jak ten mam britaxa.

Witam nowe dziewczyny!

Kto wizytuje w przyszłym tyg?

Właściwie to już czwarta [emoji14] Pierwszą ciążę poroniłam w 12. tygodniu (stąd też z przezornosci nie pisałam wcześniej). Mam dwoch chlopcow w domu - starszy synek z 2014 w zeszlym miesiacu skończył 4 latka, młodszy jest z listopada 2017 i za dwa dni kończy 5 miesięcy :D także kolejna ciąża była niespodzianką - po poprzedniej nie dostałam jeszcze okresu stąd też mam rozbieżności w terminie porodu ( pierwsza wizyta bez serduszka wskazywała na 18 październik, następna już 7 października a przedwczoraj termin "przeskoczyl" na końcówkę września ). Lekarz kazał trzymać się najnowszego terminu i taki też wpisał do karty ciąży.

reklama
Do góry