aspekt
Fanka BB :)
Ja probowalam wielorazowek, od okolo pol roczku. Corka robila raz kupke rano i to mnie przekonalo, zeby sprobowac. Synek robil kilka razy dziennie, wiec wtedy sie nie skusilam, bo nie mialam suszarki do ubran i przerazalo mnie schniecie. Kupilam tylko kilka sztuk i to okazyjnie, wydalam w sumie 120 zl. Zapisywalam zuzycie pieluch jednorazowych, liczbe zmian wielorazowek oraz cene jednorazowki. I przez pol roku mi sie nie zwróciło. Po roczku wrocilam do pracy i zarzucilam temat.Co do pieluch my używaliśmy zwykłych pampersów. Z tego co pamietam w Tesco mieli dobre promocje co jakiś czas i robiłam zapasy. Próbowałam też innych dyskontowych ale zawsze dla mnie jakoś śmierdziały. Chusteczki u nas najlepiej sprawdziły sie Bambino takie różowe, ja uwielbiam ten zapach .
Czy któraś z was próbowała może pieluszek wielorazowych?
Jesli chodzi o chlonnosc i przeciekanie, to nie mialam zastrzezen. Natomiast kwestia naturalnosci jest wg mnie dyskusyjna.
Mialam otulacze firmy Pupus z bambusowymi wkladami. Moi znajomi uzywali ponad rok kieszonek Pupus z takimi wkladami i tez byli zadowoleni. Ale oni wydali chyba ok. 800 zl i nie sadze, aby zblizyli sie z oszczednoscia do tej ceny.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom