Szalona 29
Moderatorka
Ja 3. Dni jadlam na potęgę.. dzis tez, bo takie mama pysznosci zrobila..ze dokladki bralam..a bol glowy to na wieczór u mnie wystapil..... kolacji nie jadlam bo pełna ciagle jestem..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja np wczoraj płakałam z półtorej godziny nie wiedząc dlaczego [emoji17] i to tak głośno zanosząc się...eh nic się nie poradziMamy ja dziś jakiś depresyjny humor mam. Przez tą pogodę. Najpierw starszy brat spóźnił się na śniadanie dwie godziny (mieszka 120 km od rodzinnego domu i wie ile mu dojazd zajmuje), później jak ciotki, wujki i babcia wpadły to coś zaczęli gadać o kupach, psich i ja się popłakałam i poszłam wyrzygac tak mi się niedobrze zrobiło. Wiem że nie zrobili tego specjalnie, po prostu nie wiedzieli że tak reaguje a był temat pasożytów u zwierząt. No i zamknelam się w pokoju i płakałam z dwie godziny przez psie kupy. A później pojechałam do lecznicy dla zwierząt bo tam od czwartku kota mi trzymają (nie wiadomo co, coś z układem oddechowym) i tam znowu się popłakałam jak go zobaczyłam. Po chwili mi przeszło bo myślę że kot ma być silny i się zalamie jak zobaczy łzy ale jak wychodziłam i zdałam sobie sprawę że za dwa tygodnie go zobaczę (jutro wracam do siebie w góry) to mi się przykro zrobiło. I taka dupa dziś ze mnie placzaca.
Z tego co pamiętam mamy grupę na fb. Ja w niej nie jestem ale wiem, że dziewczyny się tam dodawały.Hej hej, wesołych
A propos dostawek to mamy i nigdy tam moje dzieci nie spały ale fajnie sprawdza się jako przedłużenie łóżka, dodatkowe miejsce na zabawki. Ania często bawiła się na dostawce jak była malutka ale spała i tak blisko mnie i nie umiałam jej karmić jak leżała na dostawce. Ale od 2 lat jest zamontowana do łóżka i tak zostanie. Na Allegro można kupić za ok 180zl chyba taką z której można zrobić łóżeczko lub kołyskę.
Nie myśleliście żeby przenieść się na fb i zrobić tajna grupę? Przy dwóch poprzednich ciążach tak zaczynałyśmy na bb i kontynuujemy do ten pory na fb
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej hej, wesołych
A propos dostawek to mamy i nigdy tam moje dzieci nie spały ale fajnie sprawdza się jako przedłużenie łóżka, dodatkowe miejsce na zabawki. Ania często bawiła się na dostawce jak była malutka ale spała i tak blisko mnie i nie umiałam jej karmić jak leżała na dostawce. Ale od 2 lat jest zamontowana do łóżka i tak zostanie. Na Allegro można kupić za ok 180zl chyba taką z której można zrobić łóżeczko lub kołyskę.
Nie myśleliście żeby przenieść się na fb i zrobić tajna grupę? Przy dwóch poprzednich ciążach tak zaczynałyśmy na bb i kontynuujemy do ten pory na fb
Hej hej, wesołych