reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Dla mnie fb jest bardziej intuicyjne i wygodniej mi się korzysta niż z bb. Z mamami z poprzednich ciąż często się spotykamy, wyjeżdżamy razem na wakacje czy robimy zjazdy. Mam nadzieję, że i w tej grupie uda nam się kiedyś spotkać ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dla mnie fb jest bardziej intuicyjne i wygodniej mi się korzysta niż z bb. Z mamami z poprzednich ciąż często się spotykamy, wyjeżdżamy razem na wakacje czy robimy zjazdy. Mam nadzieję, że i w tej grupie uda nam się kiedyś spotkać ;)

Wow, ale fajnie! Ja pierwsza ciążę 6 lat temu siedzialam na tym forum, ale im dzieciaki były starsze, tym bardziej wątek umierał.... Miałyśmy też grupę na FB, ale wiele nieprzyjemnych postów się tam pojawiło, ocenianie siebie nawzajem i wypisałam się... Jeśli chodzi o spotkania, to wiem, że lokalnie tylko, na zasadzie kilka mam z Wrocławia było więc się umówiły i w sumie tyle

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

To prawda, z poprzedniego forum przyniosłyśmy się na fb, później towarzystwo się „przesiało” :) zostało nas 4, widujemy się, wyjeżdżamy całymi rodzinami, nawet zostałam chrzestną u jednej z forumowych znajomych :)

p19ucsqv9zf9v2yk.png

Oo już były jakieś spotkania tutaj? Czy pisałaś o poprzedniej grupie? U nas parę osób się wykruszyło ale piszemy od września 2013 i nadal mamy fajny kontakt. Chyba koło 40 nas jest. Wiadomo teraz nie piszemy codziennie ale jak u którejś dzieje się coś ważnego wrzuca posta i pomagamy. Albo podsumowujemy ostatnich kilka tygodni. Albo robimy jakaś akcję dla którejś z nas ale to już na wiadomości grupowej.

Hej hej, wesołych ;)

A propos dostawek to mamy i nigdy tam moje dzieci nie spały ;) ale fajnie sprawdza się jako przedłużenie łóżka, dodatkowe miejsce na zabawki. Ania często bawiła się na dostawce jak była malutka ale spała i tak blisko mnie i nie umiałam jej karmić jak leżała na dostawce. Ale od 2 lat jest zamontowana do łóżka i tak zostanie. Na Allegro można kupić za ok 180zl chyba taką z której można zrobić łóżeczko lub kołyskę.

Nie myśleliście żeby przenieść się na fb i zrobić tajna grupę? Przy dwóch poprzednich ciążach tak zaczynałyśmy na bb i kontynuujemy do ten pory na fb ;)

Ja FB nie mam i nie bede mieć więc zostanę tutaj mam nadzieję że nie sama :-)

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja z pierwszej ciąży byłam na 2 forach, z obu przeniosłyśmy się na fb i gadamy dziś, natomiast jak podejmowaliśmy starania (od 2016r) to też byłam na forum, potem przeszłyśmy na fb i do dziś też gadamy ;)

Do góry