reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja 3. Dni jadlam na potęgę.. dzis tez, bo takie mama pysznosci zrobila..ze dokladki bralam..a bol glowy to na wieczór u mnie wystapil..... kolacji nie jadlam bo pełna ciagle jestem..

reklama
Też mam testy zostawione (3 robiłam bo nie umiałam uwierzyć haha :D)

Też się strasznie najadłam dzisiaj. Apetyt mam za dwoje a potem wieczorem płaczę bo wzdęcia bo ciężko bo się ruszać nie da, i weź tu babie dogodź :D

3jgxikgnv87dhgfb.png

Mamy ja dziś jakiś depresyjny humor mam. Przez tą pogodę. Najpierw starszy brat spóźnił się na śniadanie dwie godziny (mieszka 120 km od rodzinnego domu i wie ile mu dojazd zajmuje), później jak ciotki, wujki i babcia wpadły to coś zaczęli gadać o kupach, psich i ja się popłakałam i poszłam wyrzygac tak mi się niedobrze zrobiło. Wiem że nie zrobili tego specjalnie, po prostu nie wiedzieli że tak reaguje a był temat pasożytów u zwierząt. No i zamknelam się w pokoju i płakałam z dwie godziny przez psie kupy. A później pojechałam do lecznicy dla zwierząt bo tam od czwartku kota mi trzymają (nie wiadomo co, coś z układem oddechowym) i tam znowu się popłakałam jak go zobaczyłam. Po chwili mi przeszło bo myślę że kot ma być silny i się zalamie jak zobaczy łzy ale jak wychodziłam i zdałam sobie sprawę że za dwa tygodnie go zobaczę (jutro wracam do siebie w góry) to mi się przykro zrobiło. I taka dupa dziś ze mnie placzaca.

Ja np wczoraj płakałam z półtorej godziny nie wiedząc dlaczego [emoji17] i to tak głośno zanosząc się...eh nic się nie poradzi

nzjdyx8dtnebih09.png

Hej hej, wesołych ;)

A propos dostawek to mamy i nigdy tam moje dzieci nie spały ;) ale fajnie sprawdza się jako przedłużenie łóżka, dodatkowe miejsce na zabawki. Ania często bawiła się na dostawce jak była malutka ale spała i tak blisko mnie i nie umiałam jej karmić jak leżała na dostawce. Ale od 2 lat jest zamontowana do łóżka i tak zostanie. Na Allegro można kupić za ok 180zl chyba taką z której można zrobić łóżeczko lub kołyskę.

Nie myśleliście żeby przenieść się na fb i zrobić tajna grupę? Przy dwóch poprzednich ciążach tak zaczynałyśmy na bb i kontynuujemy do ten pory na fb ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej, wesołych ;)

A propos dostawek to mamy i nigdy tam moje dzieci nie spały ;) ale fajnie sprawdza się jako przedłużenie łóżka, dodatkowe miejsce na zabawki. Ania często bawiła się na dostawce jak była malutka ale spała i tak blisko mnie i nie umiałam jej karmić jak leżała na dostawce. Ale od 2 lat jest zamontowana do łóżka i tak zostanie. Na Allegro można kupić za ok 180zl chyba taką z której można zrobić łóżeczko lub kołyskę.

Nie myśleliście żeby przenieść się na fb i zrobić tajna grupę? Przy dwóch poprzednich ciążach tak zaczynałyśmy na bb i kontynuujemy do ten pory na fb ;)

Z tego co pamiętam mamy grupę na fb. Ja w niej nie jestem ale wiem, że dziewczyny się tam dodawały.

Hej hej, wesołych ;)

Mamy grupę na fb. Napisz prywatnie tutaj do szalonej. ^_^

Dziewczyny Placzace, my wszystkie w 13 tc, moze to akurat takie hormony? Ja sobie jeszcze tlumacze, ze biorę duzo progesteronu, a on troche rozbija emocjonalnie.

Ja fb nie mam, stąd jeszcze uczestniczę w takich "przezytkach" jak forum.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) a ja odpukać wyjątkowo dobrze się czuję :) dostałam namiary na dwie położne w promieniu 20km, które odbierają porody domowe - strasznie się cieszę, że są tak blisko. Teraz pozostaje mieć nadzieję, że będę mogła rodzic w domu :)
Córka dostała się do zerówki w szkole waldorfskiej i to mnie cieszy chyba jeszcze bardziej :D krokusy i tulipany już wychodzą w ogrodzie i gdyby tylko nie ten deszcz to zapowiadałby się cudowny dzień :)

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej hej, wesołych ;)

Mam fb ale nie zamierzam tam pisać o sprawach ciążowych [emoji4] Ani potem o dziecku urodzonym.

Aspekt -nie uważam by forum było przeżytkiem [emoji1] ja w pierwszej ciąży należałam do zamkniętego forum mamuś majowych na bb. I gdybyśmy tylko chciały ten wontek też można albo przenieść albo otworzyć nowy ale zamknięty. Kiedyś o tym pisałam, ale nie było zainteresowania.
A jak Ty się czujesz?
Jak sąsiadki?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry