reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja 3. Dni jadlam na potęgę.. dzis tez, bo takie mama pysznosci zrobila..ze dokladki bralam..a bol glowy to na wieczór u mnie wystapil..... kolacji nie jadlam bo pełna ciagle jestem..

reklama
Też mam testy zostawione (3 robiłam bo nie umiałam uwierzyć haha :D)

Też się strasznie najadłam dzisiaj. Apetyt mam za dwoje a potem wieczorem płaczę bo wzdęcia bo ciężko bo się ruszać nie da, i weź tu babie dogodź :D

3jgxikgnv87dhgfb.png

Mamy ja dziś jakiś depresyjny humor mam. Przez tą pogodę. Najpierw starszy brat spóźnił się na śniadanie dwie godziny (mieszka 120 km od rodzinnego domu i wie ile mu dojazd zajmuje), później jak ciotki, wujki i babcia wpadły to coś zaczęli gadać o kupach, psich i ja się popłakałam i poszłam wyrzygac tak mi się niedobrze zrobiło. Wiem że nie zrobili tego specjalnie, po prostu nie wiedzieli że tak reaguje a był temat pasożytów u zwierząt. No i zamknelam się w pokoju i płakałam z dwie godziny przez psie kupy. A później pojechałam do lecznicy dla zwierząt bo tam od czwartku kota mi trzymają (nie wiadomo co, coś z układem oddechowym) i tam znowu się popłakałam jak go zobaczyłam. Po chwili mi przeszło bo myślę że kot ma być silny i się zalamie jak zobaczy łzy ale jak wychodziłam i zdałam sobie sprawę że za dwa tygodnie go zobaczę (jutro wracam do siebie w góry) to mi się przykro zrobiło. I taka dupa dziś ze mnie placzaca.

Ja np wczoraj płakałam z półtorej godziny nie wiedząc dlaczego [emoji17] i to tak głośno zanosząc się...eh nic się nie poradzi

nzjdyx8dtnebih09.png

Hej hej, wesołych ;)

A propos dostawek to mamy i nigdy tam moje dzieci nie spały ;) ale fajnie sprawdza się jako przedłużenie łóżka, dodatkowe miejsce na zabawki. Ania często bawiła się na dostawce jak była malutka ale spała i tak blisko mnie i nie umiałam jej karmić jak leżała na dostawce. Ale od 2 lat jest zamontowana do łóżka i tak zostanie. Na Allegro można kupić za ok 180zl chyba taką z której można zrobić łóżeczko lub kołyskę.

Nie myśleliście żeby przenieść się na fb i zrobić tajna grupę? Przy dwóch poprzednich ciążach tak zaczynałyśmy na bb i kontynuujemy do ten pory na fb ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej, wesołych ;)

A propos dostawek to mamy i nigdy tam moje dzieci nie spały ;) ale fajnie sprawdza się jako przedłużenie łóżka, dodatkowe miejsce na zabawki. Ania często bawiła się na dostawce jak była malutka ale spała i tak blisko mnie i nie umiałam jej karmić jak leżała na dostawce. Ale od 2 lat jest zamontowana do łóżka i tak zostanie. Na Allegro można kupić za ok 180zl chyba taką z której można zrobić łóżeczko lub kołyskę.

Nie myśleliście żeby przenieść się na fb i zrobić tajna grupę? Przy dwóch poprzednich ciążach tak zaczynałyśmy na bb i kontynuujemy do ten pory na fb ;)

Z tego co pamiętam mamy grupę na fb. Ja w niej nie jestem ale wiem, że dziewczyny się tam dodawały.

Hej hej, wesołych ;)

Mamy grupę na fb. Napisz prywatnie tutaj do szalonej. ^_^

Dziewczyny Placzace, my wszystkie w 13 tc, moze to akurat takie hormony? Ja sobie jeszcze tlumacze, ze biorę duzo progesteronu, a on troche rozbija emocjonalnie.

Ja fb nie mam, stąd jeszcze uczestniczę w takich "przezytkach" jak forum.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny :) a ja odpukać wyjątkowo dobrze się czuję :) dostałam namiary na dwie położne w promieniu 20km, które odbierają porody domowe - strasznie się cieszę, że są tak blisko. Teraz pozostaje mieć nadzieję, że będę mogła rodzic w domu :)
Córka dostała się do zerówki w szkole waldorfskiej i to mnie cieszy chyba jeszcze bardziej :D krokusy i tulipany już wychodzą w ogrodzie i gdyby tylko nie ten deszcz to zapowiadałby się cudowny dzień :)

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

reklama
Hej hej, wesołych ;)

Mam fb ale nie zamierzam tam pisać o sprawach ciążowych [emoji4] Ani potem o dziecku urodzonym.

Aspekt -nie uważam by forum było przeżytkiem [emoji1] ja w pierwszej ciąży należałam do zamkniętego forum mamuś majowych na bb. I gdybyśmy tylko chciały ten wontek też można albo przenieść albo otworzyć nowy ale zamknięty. Kiedyś o tym pisałam, ale nie było zainteresowania.
A jak Ty się czujesz?
Jak sąsiadki?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry