Emol
Fanka BB :)
Aga10_2018 slyszalam o dulach, ale na szkole rodzenia mi mowili ze w polsce nadal sceptycznie podchodza do nich, wiec lepiej powiedziec ze to jakas kuzynkal/ ciocia a nie ze duola. wiec co za tym idzie na porodzie mozse byc najczesciej 1 osoba towarzyszaca i wtedy raczej partnera nie bedzie. Ale jak powie się ze Dukla to chyba pozwalają na rodzące + mąż + Duola.
nikt z moich znajonych na takie rozwiazanie sie nie poszedl wiec nie wiem czy godne polecenia.
Ja wolałam ta intymna, rodzinna chwilę spędzić z mężem. Może i nie miał "doswiadczenia" ale ja również i byliśmy razem aby się wspierać. Ale tu zależy od kobiety. Jak ma sama rodzic bo mąż nie chce to myślę że lepiej z kimś niż samemu, ale są osoby co chcą same i tak im najlepiej.
3 wizyta (prenatalne) 29.03.18
nikt z moich znajonych na takie rozwiazanie sie nie poszedl wiec nie wiem czy godne polecenia.
Ja wolałam ta intymna, rodzinna chwilę spędzić z mężem. Może i nie miał "doswiadczenia" ale ja również i byliśmy razem aby się wspierać. Ale tu zależy od kobiety. Jak ma sama rodzic bo mąż nie chce to myślę że lepiej z kimś niż samemu, ale są osoby co chcą same i tak im najlepiej.
3 wizyta (prenatalne) 29.03.18