reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ale masz tak non stop czy tylko jak coś robisz konkretnego ja jak leżę nie czuje nic ale jak się przekrecam wstaje to mnie ciągnie.

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

No teraz np siedzę na uczelni na krześle i poczułam właśnie takie ciągniecie trwa to sekundę dosłownie.

Jak się przekręcać w lozku, wstaje czasem jak chodzę ale trwa to sekundę

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oar8flw178dnjg4g.png

reklama
Hej dziewczyny
Dawno nie pisalam, ale sledze Was na bieżąco [emoji4]
Mnie najbardziej wkurza wstawanie w nocy lub nad ranem na sikanie ehh masakra.
A co do pęcherza to suszona zurawina dziala cuda i duzo wody pic [emoji4]

p19u9jcg9y71ca8m.png

Wizyta nfz 9 kwietnia [emoji173]
Wizyta prywatna 19 kwietnia [emoji173]

Dziewczyny czy któraś z Was ma bule ciągnące w kroczu az do pęcherza a szczególnie przy wstawaniu z łóżka. Wczoraj wzięłam się za porządki w szafach i chyba za dużo tego było. ;-( myślałam że mi przejdzie ale dziś boli dalej. Nie wiem czy dzwonić do lekarza czy do szpitala jechać czy po prostu panikuje. Jutro mam prenatalne zawsze to mnie lekarz zobaczy ale cy czekać czy dziś jechać do szpitala.

Ja mam takie ciągnięcia kłujące w kroczu czasem, ale wydaje mi się, że to rozciąganie :) Zwykle przechodzi samo po chwili, czasem dopiero jakimś czasie.

A mi krwawienie po dwóch dniach się skończyło, oby na dobre :) Ale całe te dwa dni tylko leżałam i wstawalam w zasadzie tylko do toalety. W czwartek na usg się dowiem mam nadzieję czy krew z macicy też zniknęła...

Z innej beczki - któraś z Was pisała, że kupiła domowego dopplera, aż pozazdrościłam i też sobie kupiłam ;) udało mi się za 30 zł znaleźć w sieci - i wbrew moim obawom działa :D :D fajny gadżet :D

Ja mam takie ciągnięcia kłujące w kroczu czasem, ale wydaje mi się, że to rozciąganie :) Zwykle przechodzi samo po chwili, czasem dopiero jakimś czasie.

A mi krwawienie po dwóch dniach się skończyło, oby na dobre :) Ale całe te dwa dni tylko leżałam i wstawalam w zasadzie tylko do toalety. W czwartek na usg się dowiem mam nadzieję czy krew z macicy też zniknęła...

Z innej beczki - któraś z Was pisała, że kupiła domowego dopplera, aż pozazdrościłam i też sobie kupiłam ;) udało mi się za 30 zł znaleźć w sieci - i wbrew moim obawom działa :D :D fajny gadżet :D
Mnie też to łapie i puszcza. Trwa to kilka sekund ale wcześniej tego nie było. Cały dziś leżę zobaczę wieczorem i jutro rano zadzwonię do lekarza czy t0 normalne A jutro wieczorem prenatalne. Mdłości mam więc z dzidziusiem powinno być wszytko ok. Żałuję że te porządki robilam;-( 5 worków ubrań wywaliłam i mam teraz puste szafy ;-)

Mnie też to łapie i puszcza. Trwa to kilka sekund ale wcześniej tego nie było. Cały dziś leżę zobaczę wieczorem i jutro rano zadzwonię do lekarza czy t0 normalne A jutro wieczorem prenatalne. Mdłości mam więc z dzidziusiem powinno być wszytko ok. Żałuję że te porządki robilam;-( 5 worków ubrań wywaliłam i mam teraz puste szafy ;-)

Czyli trzeba iść na zakupy :tak:

Wszystko jest na opak, teraz moja Mała dostała gorączki :(

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z tą córka u mnie to jeszcze nie do końca wiadomo. 66% to w sumie nie tak dużo. Poza tym to nasze pierwsze dziecko wiec czy córka czy syn to bardzo wyczekane

nzjdyx8dtnebih09.png

Do góry