reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2018

U nas zima na całego:unsure:

Załączniki

• 20180317_103839.jpg
    20180317_103839.jpg
    513,1 KB · Wyświetleń: 82
  • 20180317_104525.jpg
    20180317_104525.jpg
    616 KB · Wyświetleń: 87
  • 20180317_104009.jpg
    20180317_104009.jpg
    822,8 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Dzień dobry dziewczyny
emoji8.png
emoji8.png

Mnie meczy migrena od wczoraj
emoji20.png

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca
emoji173.png
Bardzo współczuję . Ja miałam migreny przed ciążą , ale od czasu jak zaszłam w ciążę całkowicie się to uspokoiło do wczoraj :( na szczęście ból był dość słaby i posmarowałam sobie głowę amolem , położyłam się spać i już było dużo lepiej ;)

U nas zima na całego:unsure:
O jacie , ale u was biało :tak: to u nas tylko trochę postraszyło.

Pozdrawiam z Warszawy;)
Mój Rycerz żłobkowy i fakt od września do teraz więcej go nie ma niż jest. Generalnie tydzień chodzi i tydzień dwa choruje... Dopiero teraz się uspokoiło. Raz byliśmy w szpitalu z rota na Boże Narodzenie. Nie sądziłam że aż tak źle będzie...

Ja mam lekkiego stresa przed wrzesniem. Córka 6 lat w domu, teraz Zerowka. Co prawda wybraliśmy placówkę waldorfska, z cudownymi paniami, ale odległość 12 km, więc to codziennie dojazdy. Zastanawiam się jak to wszystko ogarnę

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Moje młodsze dziecko od samego początku straszliwie fikało w brzuchu, nic się nie dało zmierzyć, musiałam przyjść 3 razy na połówkowe i 2 razy na usg III trym. Mając takie porównanie, mogę rzec, że starsze dziecko w ogóle w brzuchu nie brykało.

Zrobiłam dzisiaj PIT, jeszcze w przyszłym tygodniu na spokojnie sprawdzę, wyślę i będzie z głowy.

Moje młodsze dziecko od samego początku straszliwie fikało w brzuchu, nic się nie dało zmierzyć, musiałam przyjść 3 razy na połówkowe i 2 razy na usg III trym. Mając takie porównanie, mogę rzec, że starsze dziecko w ogóle w brzuchu nie brykało.

Zrobiłam dzisiaj PIT, jeszcze w przyszłym tygodniu na spokojnie sprawdzę, wyślę i będzie z głowy.

Ja się od 2 lat rozliczam online. 5 minut roboty i PIT od razu wysłany i z głowy ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oar8flw178dnjg4g.png

Cześć dziewczyny:) ja już po usg genetycznym. Wszystko w porządku:) pomiędzy nóżkami nic nie widać, ale to jeszcze za wcześnie, żeby stwierdzić na 100%, że dziewczynka;) ale kurcze dałam się namówić na test pappa:/ okazało się, że mam go w pakiecie, teraz się będę stresować przez tydzień:(
Termin porodu z om -30 września, z usg -27 września.
Miłego dnia:)

Skoro usg wyszło ok i pomiary przezierności i kości nosowej są dobre, to nie ma czym się stresować. Test PAPPA też wyjdzie dobrze. :)

reklama
Ja elektronicznie robię to już chyba z 10 lat, a od kilku lat używam ministerialnego PFR (polecam!), ale zawsze sobie sprawdzam, czy nie pomyliłam się np. przy odliczaniu darowizn. Raz zdarzyła mi się różnica 1 zł w obliczonym podatku - pomiędzy tym, co policzył program, a co wyszło mi z algorytmu, zgłosiłam to i miałam rację, bo po kilku dniach aktualizowali program :) Ja generalnie bardzo lubię takie zadania, mogłabym księgową być ;)

Do góry