Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
9t4 z om,a z usg 8t5
Bardzo współczuję . Ja miałam migreny przed ciążą , ale od czasu jak zaszłam w ciążę całkowicie się to uspokoiło do wczoraj na szczęście ból był dość słaby i posmarowałam sobie głowę amolem , położyłam się spać i już było dużo lepiejDzień dobry dziewczyny
Mnie meczy migrena od wczoraj
2 wizyta 22 marca
O jacie , ale u was biało to u nas tylko trochę postraszyło.U nas zima na całego
9t4 z om,a z usg 8t5
Moje młodsze dziecko od samego początku straszliwie fikało w brzuchu, nic się nie dało zmierzyć, musiałam przyjść 3 razy na połówkowe i 2 razy na usg III trym. Mając takie porównanie, mogę rzec, że starsze dziecko w ogóle w brzuchu nie brykało.
Zrobiłam dzisiaj PIT, jeszcze w przyszłym tygodniu na spokojnie sprawdzę, wyślę i będzie z głowy.
Cześć dziewczyny ja już po usg genetycznym. Wszystko w porządku pomiędzy nóżkami nic nie widać, ale to jeszcze za wcześnie, żeby stwierdzić na 100%, że dziewczynka ale kurcze dałam się namówić na test pappa:/ okazało się, że mam go w pakiecie, teraz się będę stresować przez tydzień
Termin porodu z om -30 września, z usg -27 września.
Miłego dnia