reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

A nie pisałam wam chyba, że tsh niskie ale te pozostałe w nornie wyszły.
Kolega z pracy ma brata endokrynologa i wysyłał mu te wyniki.
Stwierdził, że to raczej fizjologiczne bo w I trym.tsh z reguły spada...no ale mam się do niego zgłosić bo co to za konsultowanie samych wyników na odległość.
Zastanawia mnie tylko czy do takich spraw nie powinien być typowo endo.gin. a nie zwykły endokrynolog (?)
60a93dbd9ab0582be50f269d47241c64.jpg

usg wizyta 19.03

Ja mam za wysokie tsh i byłam u zwykłego endokrynologa.
Niestety u mnie w większości Ci z podwójna specjalizacja przyjmują prywatnie a koszt takiej przyjemności 250 zł.

reklama
Witajcie dziewczyny!
O masakra ale napisałyście! Czytałam chyba z pół godziny! ;)
U nas tez śnieg, ale dosłownie odrobinka ;)
Tyle napisałyście że ciężko odnieść się do konkretnych postów ;)

Dzień dobry i u mnie wieje strasznie i śniegu trochę. Zaraz trzeba ogarnąć jakieś śniadanko. [emoji5][emoji5]

Moja córcia mi od 7 rano żyć nie daje bo ona chce na śnieg iść :szok: no i do tej pory mi się udało ją odciągnąć od tego pomysłu ale już dłużej nie wytrzyma więc idę zaspy mierzyć8-) mój mąż dzisiaj z podwórka nie mógł wyjechać tyle śniegu na drodze mamy bo musimy do głównej dojechać jakieś 200m :-) :)

reklama
Dziewczyny pamiętacie jak jeszcze tydzien temu płakałam nad swoją wagą + 4 kg.
Dzisiaj się zważyłam, a tu 2 kg mniej. Teraz jestem pewna, że to wina zatrzymującej się wody :D

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

dhi4vfxm6kqiejz1.png

Do góry