reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

U nas zima na całego:unsure:

Załączniki

• 20180317_103839.jpg
    20180317_103839.jpg
    513,1 KB · Wyświetleń: 86
  • 20180317_104525.jpg
    20180317_104525.jpg
    616 KB · Wyświetleń: 91
  • 20180317_104009.jpg
    20180317_104009.jpg
    822,8 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Dzień dobry dziewczyny
emoji8.png
emoji8.png

Mnie meczy migrena od wczoraj
emoji20.png

p19u9jcg9y71ca8m.png

2 wizyta 22 marca
emoji173.png
Bardzo współczuję . Ja miałam migreny przed ciążą , ale od czasu jak zaszłam w ciążę całkowicie się to uspokoiło do wczoraj :( na szczęście ból był dość słaby i posmarowałam sobie głowę amolem , położyłam się spać i już było dużo lepiej ;)

U nas zima na całego:unsure:
O jacie , ale u was biało :tak: to u nas tylko trochę postraszyło.

Pozdrawiam z Warszawy;)
Mój Rycerz żłobkowy i fakt od września do teraz więcej go nie ma niż jest. Generalnie tydzień chodzi i tydzień dwa choruje... Dopiero teraz się uspokoiło. Raz byliśmy w szpitalu z rota na Boże Narodzenie. Nie sądziłam że aż tak źle będzie...

Ja mam lekkiego stresa przed wrzesniem. Córka 6 lat w domu, teraz Zerowka. Co prawda wybraliśmy placówkę waldorfska, z cudownymi paniami, ale odległość 12 km, więc to codziennie dojazdy. Zastanawiam się jak to wszystko ogarnę

Wysłane z mojego F3311 przy użyciu Tapatalka

Moje młodsze dziecko od samego początku straszliwie fikało w brzuchu, nic się nie dało zmierzyć, musiałam przyjść 3 razy na połówkowe i 2 razy na usg III trym. Mając takie porównanie, mogę rzec, że starsze dziecko w ogóle w brzuchu nie brykało.

Zrobiłam dzisiaj PIT, jeszcze w przyszłym tygodniu na spokojnie sprawdzę, wyślę i będzie z głowy.

Moje młodsze dziecko od samego początku straszliwie fikało w brzuchu, nic się nie dało zmierzyć, musiałam przyjść 3 razy na połówkowe i 2 razy na usg III trym. Mając takie porównanie, mogę rzec, że starsze dziecko w ogóle w brzuchu nie brykało.

Zrobiłam dzisiaj PIT, jeszcze w przyszłym tygodniu na spokojnie sprawdzę, wyślę i będzie z głowy.

Ja się od 2 lat rozliczam online. 5 minut roboty i PIT od razu wysłany i z głowy ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
oar8flw178dnjg4g.png

Cześć dziewczyny:) ja już po usg genetycznym. Wszystko w porządku:) pomiędzy nóżkami nic nie widać, ale to jeszcze za wcześnie, żeby stwierdzić na 100%, że dziewczynka;) ale kurcze dałam się namówić na test pappa:/ okazało się, że mam go w pakiecie, teraz się będę stresować przez tydzień:(
Termin porodu z om -30 września, z usg -27 września.
Miłego dnia:)

Skoro usg wyszło ok i pomiary przezierności i kości nosowej są dobre, to nie ma czym się stresować. Test PAPPA też wyjdzie dobrze. :)

reklama
Ja elektronicznie robię to już chyba z 10 lat, a od kilku lat używam ministerialnego PFR (polecam!), ale zawsze sobie sprawdzam, czy nie pomyliłam się np. przy odliczaniu darowizn. Raz zdarzyła mi się różnica 1 zł w obliczonym podatku - pomiędzy tym, co policzył program, a co wyszło mi z algorytmu, zgłosiłam to i miałam rację, bo po kilku dniach aktualizowali program :) Ja generalnie bardzo lubię takie zadania, mogłabym księgową być ;)

Do góry