Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry dziewczyny [emoji8][emoji8]
Mnie meczy migrena od wczoraj [emoji20]
2 wizyta 22 marca [emoji173]
Ja dlugo bralam anty i nie bolala, teraz to ciazowe migreny, kolezanka miala podobnie, chyba musze to przezyc [emoji20]współczuję, ja często migreny miałam, ale wycziłam że to po tabletkach anty, odkąd odstawiłam bóle się praktycznie niue pojawiają
Hej
@Kamsi strasznie mi przykro. Trzymaj się
Witam nową mamusie
Wczoraj byłam na wizycie. Maluch parę dni młodszy niż wynika z om,ma prawie 2 cm i silne serduszko. Troszkę się martwię bo tu któraś z mam jest w podobnym wieku ciążowym i jej Maluszek jest większy i bryka nawet. A u mnie nic...Mam nadzieję,że przesadzam.
Btw.wczoraj z Lublina do Zamościa wracaliśmy 3,5 godz
9t4 z om,a z usg 8t5według OM który u Ciebie tydzień? i który z USG ? (nie widzę suwaczka)
9t4 z om,a z usg 8t5