reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Udanej podróży i pobytu ^_^
U nas w Warszawie śniegu nasypało i biało, tazke uważajcie tam na drodze bo warunki mogą być różne.
Też jestem z Warszawy :) widziałam :) nie jest źle.

tb739vvjtswbqtc4.png

h44eflw1j5n8g68m.png

3 wizyta (prenatalne) 29.03.18

reklama
Dzien dobry:)
U nas syn łasakawy:) pospalismy do 7:30:)
Od tygodnia nie budzi sie na butle w nocy wiec jest szansa, ze to pol roku do porodu odsapnieny i pospimy:))

Gorzej będzie w pazdzierniku, bo praktycznie w tym samym czasie planowany jest porod i przeprowadzka do nowego domu.... bedzie mial moj Leo duuuzo atrakcji.... obawiam sie czy nie za duzo. Jak myslicie??

Milego weekendu!!:) ja dzis lece na targi mamaville:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry.
I nas zasypało śniegiem i od razu samopoczucie gorsze , a już było tak fajnie. No trudno trzeba będzie przetrzymać :sorry: . Miłego weekendu dziewczyny.

Nie chce Cie straszyc, ale z tym zlobkiem niestety jest tak że duuuuuza wiekszosc dzieci choruje.... rodzice przypriwadzaja chore dzieci..i to walka z wiatrakami....
Malo tego ze zlobka przynosza choroby..i zarazaja te noworodki w domu..... mieszkam na osiedlu zamknietym. Kameralnym..gdzie na 52 mieszkania jest ok 20 dzieci w wieku wlasnie do lat 4.. ( w 2017 roku 7 dzieci sie urodzilo)...i mamy opowiadaja.. jak noworodki z zapaleniem pluc..bo starszy cos ze zlobka czy przedszkola non stop przynosil.....takie sa realia..ale z calego serca zycze by u Ciebie byl wyjatek i zeby zdrowiutki chodzil i wracal :)
Ja wiem niestety jak to ze żłobkiem bo najstarszy syn chodzil i co dwa tygodnie w domu byl...i myślę że może byc podobnie ale chociaz na wrzesień i październik Młodą dam a później o niani pomyślimy...bo zawozic starszaka do szkoly i plus dwojeczka maluchów to będzie wesolo...a ja bardzo lubię instytucje jak dzieci uczą sie dobrych i złych rzeczy od siebie [emoji12]
Ale o niani też myślę intensywnie aby była w razie W bo mąż często delegacje i wyloty więc z Nim różnnie.

Milego dnia Drogie Panie...u mnie dzieci od po 7 na nogach....

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Muszę się dziś ogarnąć i poznać Wasze Nicki bo ciężko mi odpowiadać wiec z góry przepraszam za nie odnoszenie się do postów bo nie mogę sie jeszcze odnaleźć.

Muszę się dziś ogarnąć i poznać Wasze Nicki bo ciężko mi odpowiadać wiec z góry przepraszam za nie odnoszenie się do postów bo nie mogę sie jeszcze odnaleźć.

Dużo nas jest, sporo postów przybywa. Ja jak po pracy nadrabiam o czym było to już po przeczytaniu wszystkich sama nie wiem co komu chciałam odpisać :)

usg wizyta 19.03

Przecież można na bieżąco pod każdym wpisem odpowiedzieć...i nie trzeba wtedy szukać w pamięci [emoji6]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A nie pisałam wam chyba, że tsh niskie ale te pozostałe w nornie wyszły.
Kolega z pracy ma brata endokrynologa i wysyłał mu te wyniki.
Stwierdził, że to raczej fizjologiczne bo w I trym.tsh z reguły spada...no ale mam się do niego zgłosić bo co to za konsultowanie samych wyników na odległość.
Zastanawia mnie tylko czy do takich spraw nie powinien być typowo endo.gin. a nie zwykły endokrynolog (?)
60a93dbd9ab0582be50f269d47241c64.jpg

usg wizyta 19.03

Do góry