reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

U mnie celibat bezwzgledny wypisany :(
U mnie też ale to ja sama tak narzucilam bo się boję...

Jeszcze godzina do wizyty. Ja już siedzę jak na szpilkach...

ny0z5ax.png

reklama

ny0z5ax.png
Zapytaj może jednak lekarza czy jest napewno wskazana taka wstrzemięźliwość ....bo jeśli są wskazania lekarskie to ok ale jeśli nie to mój lekarz np mówił żeby się nie ograniczać bo współżycie pomaga rozładować napięcie i pomaga dziecku i ciąży [emoji6]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też inka nie smakuje,nawet ta smakowa.... Kurcze,muszę koniecznie poszukać bezkofeinowej,ale czy ona na pewno nie zaszkodzi Maleństwu?

Dziewczyny czy któraś z was miała tutaj problem z krótka szyjka macicy ? Miała zakładany może pessar albo szew ?

Moja koleżanka przy dwóch ciążach miała pessar w drugim trymestrze. W pierwszej i tak musiała leżeć w szpitalu na obserwacji. Obie ciąże donoszone do końca. Drugiej koleżance po dwóch łyżeczkowaniach po poronieniach szyjka jej się straszne skróciła w ciąży, nic nie miała zakładane ale dużo leżała w szpitalu. Teraz w 9 miesiącu ciąży.

A co Ty masz z szyjką, jeżeli można wiedzieć?

P.s. sorry dziwnie mi sie wkleilo

Ostatnia edycja:
Mnie też inka nie smakuje,nawet ta smakowa.... Kurcze,muszę koniecznie poszukać bezkofeinowej,ale czy ona na pewno nie zaszkodzi Maleństwu?
Myślę że w skoro bezkofeinowa to nie powinna ale Ty powinnaś jednak wiele rzeczy konsultować z lekarzem...tak mi się wydaje przynajmniej [emoji4]

ny0z5ax.png
Powodzenia na wizycie.

U mnie w pierwszej ciąży było 9mcy celibatu...najpierw gin zalecił bo byłam na luteinie...później brzuch był widoczny i mąż miał schizy, że młodego uszkodzi [emoji14]

Teraz też na luteinie jadę...ale jeśli gin da zielone światło to czemu nie.

usg wizyta 19.03

Powodzenia na wizycie.

U mnie w pierwszej ciąży było 9mcy celibatu...najpierw gin zalecił bo byłam na luteinie...później brzuch był widoczny i mąż miał schizy, że młodego uszkodzi [emoji14]

Teraz też na luteinie jadę...ale jeśli gin da zielone światło to czemu nie.

usg wizyta 19.03
Ja jestem na luteinie i lekarz pozwolił....

reklama
Ja jestem na luteinie i lekarz pozwolił....

No właśnie wiem, że noby jedno nie przeszkadza drugiemu ale jak wtedy gin.zasugerował wstrzymanie się z przytulankami to się stosowałam do zaleceń.

A stosujesz luteinęprzed czy po? No chyba, że podjęzykową masz :)

usg wizyta 19.03

Do góry