reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

A przy szkarlatynie wymioty?
Crp robiłaś?
Zdrówka dla was...oby nic paskudnego się z tego nie wykluło.

My dzisiaj skończyliśmy antybola na anginę. Gardło zdrowe ale oddycha tylko przez buzię...nos niedrożny...
Pediatra sugeruje, że dopóki laryngolog nie wytnie migdała to tak to będzie wyglądać niestety.

usg wizyta 19.03

No na necie czytalam ze szkarlatyna od wymiotow i goraczki sie zaczyna..i potem na dniach wysypka jak poparzenie sloneczne...
U nas nawrot gorączki.. maly znowu nie do zycia sie zrobił.... wstawil babeczki bananowe ze mna...byl juz taki zywiutki drugie pol dnia... .. i znowu.... my dzis dieta lekkostrawna...gotowana piers z kurczaka i ryż...
Bylam u lekarza dzis.. o 9 rano... i nie zalecil crp... jak bylam rano to nie mial goraczki tylko raz zwymiotowal...

reklama
Bananowe muffinki z kawalkami czekolady...
Kto ma ochote?

Załączniki

• P_20180309_182404_1_1.jpg
    P_20180309_182404_1_1.jpg
    628,9 KB · Wyświetleń: 72
  • P_20180309_185214_1.jpg
    P_20180309_185214_1.jpg
    947,6 KB · Wyświetleń: 79
Ogladalyscie fakty... w leborku za pozno decyzje o cc podjęli..ciaza po terminie.... pozabijalabym tych lekarzy...

Wróciłam. Z dzieckiem jest wszystko dobrze. Serduszko mu bije nawet mi puścił lekarz. Ciąża rozwija się prawidłowo i jak na razie nie powinnam się martwić. Fasolka ma już 16 mm. Kamień z serca mi spadł [emoji4].
6fa4d68a46331618ba520d09605a99c0.jpg

ny0z5ax.png
Super, gratulacje [emoji4]

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

Super! ;) kiedy następna wizyta?
Dziś byłam u innego doktora nie swojego, chciałam się tylko upewnić że ciąża nadal jest żywa i co oznaczają te bóle. Bóle są spowodowane rosnącą macica. Wizytę mam 15 marca u swojego gina czyli można powiedzieć już za 5 dni, mam nadzieję że już mi założy kartę.

ny0z5ax.png

Dziś byłam u innego doktora nie swojego, chciałam się tylko upewnić że ciąża nadal jest żywa i co oznaczają te bóle. Bóle są spowodowane rosnącą macica. Wizytę mam 15 marca u swojego gina czyli można powiedzieć już za 5 dni, mam nadzieję że już mi założy kartę.

ny0z5ax.png
Ja mam 14 marca to podobnie :) a konsultowałaś teraz wyniki tsh? Ja odebrałam dziś wynik 2,28 a w grudniu było 1,78... i się zastanawiam czy to Ok o_O

Zaczęło mnie bardzo bolec podbrzusze z lewej i prawej strony. Przez chwile biegłam po schodach jakieś 10 minut temu. Boli już z 2 minuty i nie przestaje. Cały czas tak samo. Jezu od razu mam czarne myśli... [emoji20]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Olka 90, przy prawidłowej tarczycy taki powinnaś mieć wynik dlatego że dziecko w pierwszym trymestrze potrzebuje hormonów tarczycy dlatego zabiera z twojej, jeśli jeszcze się podniesie to lekarz może przepisać mała dawkę hormonów aby nie zabrakło dla Ciebie i dla dziecka.

Do góry