reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2018

Ja gdzieś znowu wyczytałam, że cola jest bardzo niedobra dla Maluszka. Powoduje szybsze bicie serduszka i jakieś nierówności.
No wiem...cola nigdy nie jest zdrowa. Nie piję litrami na szczęście ale są momenty, że łyk coli ratuje mnie w tych krytycznych chwilach...na,szczęście coraz rzadziej :)

usg wizyta 19.03

reklama
Macie zakaz współżycia przy tych krwiakach dziewczyny?

usg wizyta 19.03
Ja nie miałam, lekarz tylko powiedział nam o żelu intymnym bezpiecznym dla płodu żeby nie było podrażnień. Co prawda i tak zaplamilam delikatnie tuż po ale lekarz mówił że to normalne.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

No wiem...cola nigdy nie jest zdrowa. Nie piję litrami na szczęście ale są momenty, że łyk coli ratuje mnie w tych krytycznych chwilach...na,szczęście coraz rzadziej :)

usg wizyta 19.03

Ach łyk to ok. Sama ostatnio jadłam na mieście, choć wolę w domu gotować. Jadłam jakiś Wok. I też wzięłam łyk A mój Mąż sam mnie zapytał czy ja mogę cole.
Później zaczęłam czytaj bardziej i na logikę no nie.
Czujny jak ważka :-D

Mojego 3 latka cos zlapalo w nocy...zwymiotowal wydzielina z nosa..a nie chorowal ostatnie 3 tygodnie.... boli go brzuch..glowa... noga... bylam u lekarza z nim..a jak wrocilam..to zwymiotowal jeszcze 2 razy..i goraczkibdostal 38,3... a kataru i kaszlu nic......
W przedszkilu szkarlatyna... mam nadzieje ze go nie wysypie......po 15 zaczelo sie poprawiac..zjadl.. goraczka juz zbita... i juz nie jest senny...

Ach łyk to ok. Sama ostatnio jadłam na mieście, choć wolę w domu gotować. Jadłam jakiś Wok. I też wzięłam łyk A mój Mąż sam mnie zapytał czy ja mogę cole.
Później zaczęłam czytaj bardziej i na logikę no nie.
Czujny jak ważka :-D

A ja normalnie pije colę i kawę z kofeina tez

reklama
Ja nie miałam, lekarz tylko powiedział nam o żelu intymnym bezpiecznym dla płodu żeby nie było podrażnień. Co prawda i tak zaplamilam delikatnie tuż po ale lekarz mówił że to normalne.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie celibat bezwzgledny wypisany :(

Do góry