reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2018

Ja gdzieś znowu wyczytałam, że cola jest bardzo niedobra dla Maluszka. Powoduje szybsze bicie serduszka i jakieś nierówności.
No wiem...cola nigdy nie jest zdrowa. Nie piję litrami na szczęście ale są momenty, że łyk coli ratuje mnie w tych krytycznych chwilach...na,szczęście coraz rzadziej :)

usg wizyta 19.03

reklama
Macie zakaz współżycia przy tych krwiakach dziewczyny?

usg wizyta 19.03
Ja nie miałam, lekarz tylko powiedział nam o żelu intymnym bezpiecznym dla płodu żeby nie było podrażnień. Co prawda i tak zaplamilam delikatnie tuż po ale lekarz mówił że to normalne.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

No wiem...cola nigdy nie jest zdrowa. Nie piję litrami na szczęście ale są momenty, że łyk coli ratuje mnie w tych krytycznych chwilach...na,szczęście coraz rzadziej :)

usg wizyta 19.03

Ach łyk to ok. Sama ostatnio jadłam na mieście, choć wolę w domu gotować. Jadłam jakiś Wok. I też wzięłam łyk A mój Mąż sam mnie zapytał czy ja mogę cole.
Później zaczęłam czytaj bardziej i na logikę no nie.
Czujny jak ważka :-D

Mojego 3 latka cos zlapalo w nocy...zwymiotowal wydzielina z nosa..a nie chorowal ostatnie 3 tygodnie.... boli go brzuch..glowa... noga... bylam u lekarza z nim..a jak wrocilam..to zwymiotowal jeszcze 2 razy..i goraczkibdostal 38,3... a kataru i kaszlu nic......
W przedszkilu szkarlatyna... mam nadzieje ze go nie wysypie......po 15 zaczelo sie poprawiac..zjadl.. goraczka juz zbita... i juz nie jest senny...

Ach łyk to ok. Sama ostatnio jadłam na mieście, choć wolę w domu gotować. Jadłam jakiś Wok. I też wzięłam łyk A mój Mąż sam mnie zapytał czy ja mogę cole.
Później zaczęłam czytaj bardziej i na logikę no nie.
Czujny jak ważka :-D

A ja normalnie pije colę i kawę z kofeina tez

reklama
Ja nie miałam, lekarz tylko powiedział nam o żelu intymnym bezpiecznym dla płodu żeby nie było podrażnień. Co prawda i tak zaplamilam delikatnie tuż po ale lekarz mówił że to normalne.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie celibat bezwzgledny wypisany :(

Do góry